To πιο τέλειο streaming από εδώ και πέρα


Με όλες τις ώρες της ημέρας που αφιερώνουμε ακούγοντας Spotify, θα περίμενες να γνωρίζαμε την εφαρμογή απ’ έξω κι ανακατωτά. Κι όμως δεν ξέρουμε τίποτα! Υπάρχουν τόσα πολλά features της εφαρμογής που είναι πολύ πιθανό να μην γνωρίζεις και τα οποία θα κάνουμε τις ώρες που απολαμβάνεις μουσική, ακόμα πιο θαυμάσιες!

Δες παρακάτω μερικά από τα πιο κουλ hacks!

#1. Ανακάλυψε νέα μουσική, πατώντας στον αγαπημένο σου καλλιτέχνη και μετά στο «Μετάβαση στο ράδιο καλλιτέχνη».

#2. Επανάφερε τα παλιά σου playlists, ακόμα και αυτά που έχεις διαγράψει, πηγαίνοντας στο «Λογαριασμός», «Recover Palylists» και μετά πάτα “recover”.

#3. Σύνδεσε το Spotify με το προφίλ σου στο Tinder. Εμπλούτισε το προφίλ σου στο Tinder, βάζοντας την αγαπημένη σου μουσική. Πάτα το “Anthem” στο Tinder και επέλεξε το αγαπημένο σου. Η μουσική είναι το παράθυρο της ψυχής εξάλλου…

#4. Κάνε καραόκε πάρτι! Σε πολλά τραγούδια του Spotify μπορείς να επιλέξεις να δεις τους στίχους τους!

#5. Κάνε γυμναστική με το Spotify! Το app έχει πολλά playlists που παίζουν με τα beats και τον ρυθμό που θέλεις να ακολουθήσεις την ώρα που γυμνάζεσαι, που τρέχεις κτλ. Βρες τα ψάχνοντας στο search “Gym Beats” ή “Fitness Beats” κτλ.

#6. Αν θες να είσαι ενήμερος για τα νέα tracks της εβδομάδας, αρκεί να ενεργοποιήσεις το «Εβδομαδιαίες Ανακαλύψεις».

#7. Σύνδεσε το account σου με το Shazam. Έτσι, όταν ψάχνεις ένα τραγούδι τότε αυτό θα αποθηκεύεται αυτόματα στο δικό σου playlist στο Spotify. Για να το κάνεις αυτό, άνοιξε το Shazam, πάτα πάνω στο My Shazam εικονίδιο και συνδέσου με τον λογαριασμό στο Spotify.