Προετοιμάσου από τώρα για το απόλυτο «ταξίδι ζωής»!


Η έρημος είναι ένα τοπίο το οποίο πραγματικά κόβει την ανάσα. Είναι πραγματικά θαυμάσιο να βλέπεις άπειρα τετραγωνικά μέτρα με το απόλυτο «τίποτα».

Όντας κάτοικοι της Ελλάδας, δεν βλέπουμε εύκολα ένα τέτοιο σκηνικό. Έχουμε μάθει να αγαπάμε πολύ το υδάτινο στοιχείο –εφόσον περιτριγυριζόμαστε κι όλας από θάλασσα-, οπότε το να βλέπουμε το ακριβώς αντίθετο πρέπει να είναι καθηλωτικό.

Υπάρχει κάτι το εξαιρετικά περίεργο και μυστικιστικό στο να βλέπεις ένα ατελείωτο τοπίο το οποίο ως επί το πλείστον, καλύπτεται από ένα πράγμα μόνο: άμμο.

Μια έρημος έχει τρομερή γοητεία μόνο και μόνο γι’ αυτό η εμπειρία του να βρίσκεται κανείς σε ένα τέτοιος μέρος, πιστεύουμε ότι θα προσφέρει μια απίστευτη εμπειρία στον ταξιδιώτη!

Για να πάμε λοιπόν, κόντρα στις εικόνες που με τις οποίες έχουμε μεγαλώσει εμείς οι Έλληνες, παρακάτω σου παρουσιάζω τις 8 πιο εντυπωσιακές ερήμους στον κόσμο.

Αυτό το ταξίδι σίγουρα δεν είναι ένα το οποίο μπορείς να κάνεις «αύριο». Αν όμως, εντυπωσιάζεσαι και εσύ το ίδιο στην όψη του «μίνιμαλ» και απόκοσμου αυτού σκηνικού, τότε είμαστε σίγουροι ότι κάποιος από τους παρακάτω προορισμούς θα μπουν στην λίστα με τα μέρη που θα προγραμματίσεις να επισκεφθείς το συντομότερο δυνατό!

Enjoy!

Namib Desert, Namibia

7deserts_tovisit_01.jpg

The Gobi Desert, China & Mongolia

7deserts_tovisit_02.jpgThe Atacama Desert, Chile7deserts_tovisit_03.jpg

The Thar Desert, India

7deserts_tovisit_04.jpg

Sahara Desert, Morocco

7deserts_tovisit_05.jpg

Painted Desert, Arizona, USA

7deserts_tovisit_06.jpg

Pinnacles Desert, Australia

7deserts_tovisit_07.jpg

Tabernas Desert, Spain

7deserts_tovisit_08.jpg