Θες καινούργιο τατού; Εδώ θα βρεις το inspo (μάλλον)…


Κάτι παίζει τελευταία με τα Disney-inspired τατουάζ και πολύς κόσμος φαίνεται να τα ζητάει ένα τέτοιο σχέδιο για να χαράξει το δέρμα του.

ΟΚ, δεν έχουμε κάποιο θέμα με τις πριγκίπισσες ή τον Monsier LeFou, αλλά στην ιδέα ενός τέτοιου τατουάζ, ίσως κανείς να θεωρεί πολύ παιδικό το αποτέλεσμα.

Και ενώ πολλοί τα επιλέγουν (μέχρι και ζευγάρια κάνουν matching τατουάζ εμπνευσμένα από ήρωες της Disney) κάνοντάς μας ν’ αναρωτιόμαστε αν υπάρχει λόγος για όλο αυτό το σούσουρο, το τελευταίο trend πρέπει να παραδεχτούμε ότι είναι λιγάκι fun!

Πάλι με τους ήρωες της Disney ως βασική έμπνευση η νέα τάση προσφέρει μια πιο τρόπικαλ εκδοχή ηρώων από ταινίες της εταιρείας προσφέροντας τελικά ένα πιο ρετρό αποτέλεσμα.

Δηλαδή και ποιος δεν θα ήθελε έναν ανανά και την μικρή γοργόνα μαζί στο μπράτσο του; ΟΚ, όχι όλοι, αλλά απ’ ότι φαίνεται πολύς κόσμος γουστάρει αρκετά το mash up των δύο και ιδού παρακάτω το αποτέλεσμα.

ΟΚ, ποτέ δεν ξέρεις μπορεί να δεις κάποιο απ’ αυτά τα σχέδια και να σκεφτείς ότι ο Mickey Mouse είναι κουλ (ο Donald είναι περισσότερο όμως)!

https://instagram.com/p/BLoqEo8jei7/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/BF5CyuIEEFF/?utm_source=ig_embed

https://instagram.com/p/BCjovrqx5xa/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/BZKHvYbn-CK/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/BY7N8A2hCWr/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/BB_XuVLszeM/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/BeYfEVFHafY/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/BMAloDljSw5/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/BHf-MdJgjeO/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/BPEO7nrhoB6/?utm_source=ig_embed