Πώς να κάνεις unfollow κάποιον στο Instagram χωρίς να το καταλάβει

Το hack που θα σου «σώσει» τη (διαδικτυακή) ζωή!

Κείμενο: Κέλλυ Νόβακ

Υπάρχει μια ολόκληρη ιστορία του τι πρέπει να κάνεις με την διαδικτυακή σου εικόνα και πώς πρέπει να συμπεριφερθείς τελικά στους followers σου, στα social media. Πάρε για π.χ. την όλη φάση του follow/unfollow στο Instagram. Πρέπει τελικά να κάνεις unfollow ανθρώπους που δεν θέλεις ή όχι; Κι αν ναι, πως το κάνεις χωρίς να το καταλάβουν;

Υπάρχει ένα hack με το οποίο μπορείς να την «κάνεις» διακριτικά από το λίστα των followers ενός προφίλ που δεν θέλεις. Και ΟΚ, μπορείς με το να κάνεις κάποιον block να λήξει η ιστορία, αλλά τι κάνεις όταν θέλεις να έχεις τον έλεγχο στο ποιος σε κάνει follow, χωρίς όμως να τον μπλοκάρεις έτσι απροκάλυπτα;

Ορίστε πώς μπορείς βήμα-βήμα να κάνεις κάποιον unfollow χωρίς να το πάρει… χαμπάρι!

Βρες το account

1Hackforunfollowing_usersoninstagram_01.jpg

Βρες το άτομο που θέλεις να «κόψεις» πατώντας το όνομα του account στην λίστα με τους followers σου. Σιγουρέψου ότι έχεις το σωστό όνομα ε; Δεν θέλεις να έχεις μπλεξίματα τώρα με κανα κολλητό!

Μπλόκαρε το account (προς το παρόν)

1Hackforunfollowing_usersoninstagram_02.jpg 

Ναι, ξέρω σου είπα ότι το να μπλοκάρεις απλά το account δεν αρκεί, αλλά αυτό το block θα διαρκέσει για λίγα δευτερόλεπτα μόνο. Με το να μπλοκάρεις ένα προφίλ, έστω και για λίγα δευτερόλεπτα, το Instagram κατευθείαν θα σε αναγκάσει να κάνεις unfollow το account. Έτσι, δεν θα καταλάβει κανείς τίποτα.

Τώρα κάνε unblock

1Hackforunfollowing_usersoninstagram_03.jpg 

Τον/την χρήστη που θέλεις να κάνεις unfollow τον έχεις μπλοκάρει. ΟΚ, τσέκαρες ότι δεν σε ακολουθεί πια. Τώρα λοιπόν, ξε-μπλόκαρε το account! Πώς λειτουργεί λοιπόν, το hack; Με το που ξεμπλοκάρεις το account, ο user δεν θα σε κάνει follow πάλι (γιατί δεν έχει καταλάβει ότι το έχεις κάνει unfollow μέσω του block), οπότε δεν υπάρχει καμία ένδειξη ότι έχεις μπλοκάρει το προφίλ! Τώρα αν ο χρήστης μπει στο προφίλ σου, θα μπορεί να βλέπει τα posts σου (είτε έχεις private το προφίλ σου, είτε όχι), αλλά θα φαίνεται σαν να σε έχει κανεί εκείνος κατά λάθος unfollow! Παρόλα αυτά, δεν θα γνωρίζει ότι εσύ τον έχεις κάνει εσύ unfollow πρώτος!

Ευκολάκι ε;