Οι πιο περίεργες τάσεις στην ομορφιά για το 2017

Από τα χείλη χαβιάρι μέχρι και τα… κινούμενα νύχια, η φετινή χρονιά μόνο βαρετή δεν ήταν!

Κείμενο: Κέλλυ Νόβακ

Αυτή η χρονιά θα μας μείνει σίγουρα αξέχαστη. Ήταν αρκετά επεισοδιακή χωρίς αμφιβολία! Από τα κοινωνικοπολιτικά συμβάντα σε Ελλάδα και εξωτερικό, μέχρι και σε πιο απλά, καθημερινά πράγματα, όπως στα θέματα της ομορφιάς!

Όσον αφορά, τον χώρο της ομορφιάς, οι τάσεις που προέκυψαν φέτος, πρέπει να ήταν και οι πιο… αλλοπρόσαλλες από κάθε άλλη φορά!

Πολλές από αυτές, πέρα από την extreme αισθητική και διάθεση που είχαν, «κυκλοφόρησαν» και άλλες που ίσως να μην έβγαλαν και πολύ νόημα, ως προς τον λόγο ύπαρξής τους.

Από την άλλη, η ομορφιά έχει αυτό το καλό --και κακό παράλληλα… Το γεγονός ότι υπάρχει η ελευθερία του να κάνουμε και να δοκιμάσουμε τα πάντα. Έχοντας αυτή την καλλιτεχνική και δημιουργική ελευθερία, μπορούν να προκύψουν τελικά τα πιο απίστευτα πράγματα, άλλοτε εντυπωσιακά και άλλοτε… απλά περίεργα!

Επειδή όμως, είμαστε φαν του περίεργου και του αναπάντεχου, θα κάνω focus σε αυτά. Στα trends του 2017 δηλαδή, τα οποία σίγουρα δεν πέρασαν απαρατήρητα. Ίσως να μην ήταν για καλό λόγο, παρόλα αυτά, να, που είμαστε εδώ και συζητάμε γι’ αυτά!

Ποιες ήταν λοιπόν, οι πιο περίεργες τάσεις της χρονιάς;

Φρύδια… αλά McDonald’s

Χείλη από βελούδο (κυριολεκτικά)

Πέρλες στο μακιγιάζ

Weekend goals ✔️👏 (via @coooopp)

A post shared by Total Beauty (@totalbeautyeditors) on

 

Μαλλιαρά μανικιούρ

Let my hair grow here 머리가 자란다 painted all by myself @designdain

A post shared by Dain Yoon (@designdain) on

Ανάποδες βλεφαρίδες

Πλεκτά φρύδια

Γλώσσα από… glitter

Χείλη με γεύση… χαβιάρι

Αυτοκολλητάκια για τα μαλλιά

Neon μακιγιάζ

Κινούμενα μανικιούρ