Όχι άλλο κάρβουνο πλιζ.  


Αναρωτιέσαι τι είναι popular στο Instagram φέτος; Εγώ όχι! Έχω βαρεθεί να βλέπω τα ίδια και τα ίδια να «παίζουν» στο feed μου. Ξέρεις ποιος φταίει γι’ αυτό; Οι millennials. Οι άτιμοι millennials. Είσαι και εσύ ένας απ’ αυτούς; Συγχαρητήρια. Έχεις συμβάλλει και εσύ ώστε να γίνει η πιο ενδιαφέρουσα και επίκαιρη πλατφόρμα κοινωνική δικτύωσης, βαρετή.

Πώς τα «κατάφερες» και εσύ και η γενιά σου; Κάνοντας τις παρακάτω τάσεις… τάσεις! Δεν έχουμε σταματήσει να βλέπουμε τα παρακάτω πράγματα στο Instagram και έχουμε κουραστεί. Μιλάω στο πληθυντικό εκπροσωπώντας την δική μου γενιά.

Μήπως λοιπόν, να κουλάρεις λίγο; Ή μάλλον, για να μην σε κατηγορώ άδικα, ίσως να περάσεις το μήνυμα και στους ανθρώπους γύρω σου που τα κάνουν αυτά;

Εγώ και η γενιά μου σε ευχαριστούμε εκ των προτέρων.

#1. Posts που ανέβηκαν πρώτα στο Instagram Stories. Το έχουμε δει ήδη μια φορά. Χρειάζεται κι άλλη;

5trends_onista_wehate_01.jpg

#2. Multiple φωτογραφίες σε ένα post. Μία αρκεί, πίστεψέ με.

5trends_onista_wehate_02.jpg

#3. Όταν βάζουν στα Stories την φράση “New Post”. Το βλέπουμε στο προφίλ τους το νέο post! Φτάνει!

5trends_onista_wehate_03.jpg

#4. Όταν βάζουν posts από το Instagram σε επαγγελματικά e-mails. Low…

5trends_onista_wehate_04.jpg

#5. Είναι το “Swipe Up” το νέο “Link in bio”, γιατί δεν θα μπούμε στο link με τίποτα. Μπαίνουμε στο Instagram για να ξεφύγουμε, όχι για να ψωνίσουμε.

5trends_onista_wehate_05.jpg 

Σημαντική σημείωση: Φυσικά, και το άρθρο έχει χιουμοριστικό χαρακτήρα. Ο καθένας είναι ελεύθερος να κάνει και να ποστάρει ό,τι θέλει στο Instagram. Αυτό είναι και το νόημα της ελευθερίας του λόγου, εξάλλου. Αν από την άλλη μπορείς να αποφεύγεις λιγάκι το “spamming” ακόμα καλύτερα…