Την απάντηση τη βρήκα στο opening του νέου, εντυπωσιακού καταστήματος του brand!


Μέρες τώρα με «έτρωγε» κάτι. Κάτι έβλεπα να συμβαίνει στην πόλη μας, κάτι σίγουρα ενδιαφέρον για το οποίο είχα βαλθεί να μάθω τι ήταν.

Τα έβλεπα τα σημάδια πάντως, περπατώντας στην Αθήνα. Λίγο να είχες κυκλοφορήσει και εσύ στην πόλη μας, είμαι σίγουρη ότι θα είδες κι εσύ τις στάσεις των λεωφορείων στους δρόμους και τα εικαστικά με τις προτομές των νέων ανθρώπων της πόλης, τα art work από τους out of tape, τα custom σουβέρ και ποτήρια στο Tailor Made όταν πήγες να πιείς το κοκτέιλ σου ή τον πρωινό σου καφέ, τα σακουλάκια από κουλούρια στο Κουλούρι του Ψυρρή, όταν πήγες να φας μετά το ξενύχτι, για να «τραβήξουν» τα υγρά από το στομάχι σου, όταν ήπιες 1-2 ποτά παραπάνω απ’ όσα έπρεπε.

Η πόλη μας έδινε όλο αυτό τον καιρό, “κρυμμένα” hints τα οποία όμως ήταν σε… κοινή θέα στους δρόμους της. Μέσα απ’ αυτά προσπαθούσε να μας «πει» το τι κρύβεται πίσω από το σύνθημα Athens is Original. Αυτά τα στοιχεία αλλά και τα εκατοντάδες instagram posts που ανέβαζαν μυημένοι και μη κάτοικοι της πόλης με το hashtag #athensisoriginal, μας «φώναζαν» την απάντηση!

Την Παρασκευή 10 Νοεμβρίου το… μυστήριο λύθηκε! Έμαθα και ξέρω ότι έμαθες και εσύ. Ξέρω ότι ήσουν εκεί. Όταν αποκαλύφθηκε το μυστικό του Αthens is Original, με το opening του πρώτου adidas Originals Store που άνοιξε τις πόρτες του στο ιστορικό κέντρο!

Όσο αγαπάς εσύ και εγώ την πόλη μας λοιπόν, άλλο τόσο την αγαπάει και η adidas. Γι’ αυτό και αποφάσισε να αποτίσει φόρο τιμής στην Αθήνα και τη νέα γενιά της. Για την γενιά αυτή που σου έλεγα τόσο καιρό, που πασχίζει με κάθε τρόπο να επαναπροσδιορίσει την αυθεντικότητά της.

Ξέρεις καλά εξάλλου, ότι τα adidas Originals πρεσβεύουν ακριβώς αυτή, την τόλμη όσων πατάνε με σεβασμό αλλά και “αυθάδεια” πάνω στο κλασικό που πρεσβεύει και η νέα γενιά, με σκοπό να επαναπροσδιορίσουν τι σημαίνει αυθεντικό.

adidas_opening_platform_01.jpg 

 

Ήταν όλα τέλεια το βράδυ της Παρασκευής. Η βραδιά ξεκίνησε με ένα brass band (ήταν τόσο κουλ με τις φόρμες αdidas που φορούσε), το οποίο «περπάτησε» από το Μοναστηράκι με προορισμό τον αριθμό 5 της οδού Αθηναΐδος, προκειμένου να δώσει το σήμα για την έναρξη του τεράστιου πάρτι που στήθηκε μέσα και έξω από το εντυπωσιακό διώροφο, όπου στεγάζονται πλέον οι συλλογές adidas originals και τα συλλεκτικά items (σ.σ. δεν θα χρειάζεται να ψάχνεις άλλο σαν μανιακός στο internet για να τα βρεις)!

 

adidas_opening_platform_02.jpg 

 

Μόνο που δεν… βούλιαξε η Αθηναΐδος! Πρέπει να μαζεύτηκαν στο εντυπωσιακό event πάνω από 2.000 Αθηναίοι! 

 

adidas_opening_platform_03.jpg 

 

Ανάμεσά τους γνωστά πρόσωπα, αθλητές και καλλιτέχνες, όπως ο Αντίνοος Αλμπάνης, η Τάμτα, ο Γιώργος Λέντζας, η Άννα Μαρία Βέλλη, οι MEΛΙSSES, ο Κωνσταντίνος Ρήγος, ο Μιχάλης Κουινέλης (Stavento), η Ήβη Αδάμου, ο Άλεξ Κάβδας, ο Δημήτρης Κυρσανίδης, ο Λεονάρτο Κούτρης, ο Silvio Proto, ο Andre Chavez, ο Γιώργος Γιακουμάκης, ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης, η Αναστασία Μαρινάκου, η Αθηνά Κοΐνη, η Ελισάβετ Πεσιρίδου και πολλά ακόμα αγαπημένα πρόσωπα που γιόρτασαν τη νέα άφιξη στην καρδιά αυτής της τόσο αυθεντικής πόλης.

 

adidas_opening_platform_04.jpg

O Αντίνοος Αλμπάνης

 

adidas_opening_platform_05.jpg

O Μιχάλης Κουινέλης (Stavento), η Ήβη Αδάμου και η Λυδία Παπαϊωάνου

 

adidas_opening_platform_06.jpg

Ο Άλεξ Κάβδας

 

Και όλοι ήμασταν με ένα τεράστιο χαμόγελο στα χείλη, βλέποντας και ζώντας τον θαυμάσιο χώρο του καταστήματος, αλλά και τα fun μπλε κουλούρια του Ψυρρή που ταίριαξαν άψογα με την διακόσμηση του μαγαζιού, τις συλλεκτικές Αthens is Οriginal μπίρες από την Αθηναϊκή Μικροζυθοποιία Noctua και τα ενδιαφέροντα εικαστικά installations, αλλά και τις νέες συλλογές adidas Οriginals, υπό τους ήχους του DJ Young.

adidas_opening_platform_07.jpg 

O DJ Young

 

adidas_opening_platform_08.jpg 

 

adidas_opening_platform_11.jpg 

 

Όλα μαζί, λειτούργησαν τόσο «καλοκουρδισμένα» και τόσο αβίαστα, ώστε να περάσουμε μια τέλεια βραδιά. Και στο τέλος, κατάλαβα: αυτός ήταν ο σκοπός της adidas, από την αρχή. Να μας φέρει όλους πιο κοντά, με αφορμή το opening του νέου καταστήματος και να καταλάβουμε πόσο τυχεροί είμαστε που ζούμε σε αυτή την τόσο ζωντανή και αυθεντική πόλη. Ευκαιρία λοιπόν, να γίνουμε και πάλι μέρος της.

 

adidas_opening_platform_09.jpg 

 

adidas_opening_platform_10.jpg 

 

Περισσότερες πληροφορίες για τα πρόσωπα πίσω από την καμπάνια και το κατάστημα: www.athensisoriginal.gr.

#athensisoriginal

Πληροφορίες καταστήματος

Αθηναΐδος 5 και Καλαμιώτου, Αθήνα