Τα θέλουμε και τα θέλουμε τώρα!


Οκέι, λατρεύω το μεξικάνικο φαγητό. Και ειδικά τα τάκος. Και ποιος δηλαδή, δεν απολαμβάνει μια τραγανή πίτα ή τορτίγια με διάφορα λαχταριστά υλικά μέσα όπως κοτόπουλο, γουακαμόλε, κρεμμύδι, ντομάτα κτλ. Όλοι νομίζω. Και εντάξει όλα καλά με τα αλμυρά τάκος, αλλά εσύ το ήξερες ότι υπάρχει και η… γλυκιά εκδοχή τους;

Ένα γλυκό δεν θα μπορούσε να είναι πιο ιδιοφυές από αυτό (ναι, τολμώ να πω την λέξη «ιδιοφυές»)! Τα γλυκά τάκος είναι η νέα τάση και έχουν μάλιστα το πιο λαχταριστό twist! Έχουν και παγωτό!

Ουσιαστικά, τα ice cream tacos αποτελούνται από «τορτίγιες» φτιαγμένες από βάφλα, ενώ το εσωτερικό τους έχει παγωτό και διάφορα άλλα ακαταμάχητα και λαχταριστά toppings, από ζαχαρωτά φρούτα, κομματάκια σοκολάτας και ό,τι άλλο μπορείς να φανταστείς!

Είναι η πιο πρόσφατη τάση στα επιδόρπια που έχει προκύψει στο εξωτερικό και που ελπίζουμε πολύ σύντομα να έρθει και στην χώρα μας. Και να μην έρθει, βασικά, κανένα πρόβλημα, μιας και μπορεί κανείς εύκολα να φτιάξει το δικό του ice cream taco!

Οι παρακάτω εικόνες πάντως θα σε πείσουν να δημιουργήσεις την δική σου συνταγή, τώρα κι όλας!

icecreamtacos_foodtrend_01.jpgicecreamtacos_foodtrend_02.jpgicecreamtacos_foodtrend_03.jpgicecreamtacos_foodtrend_04.jpgicecreamtacos_foodtrend_05.jpgicecreamtacos_foodtrend_06.jpgicecreamtacos_foodtrend_07.jpgicecreamtacos_foodtrend_08.jpg