Τo softcore project του Rubchinskiy μας κάνει να κοιτάξουμε από την κλειδαρότρυπα και να απολαύσουμε στιγμιαία την ζωή των νέων στην Ρωσία


Πολύ πριν ο Gosha Rubchinskiy γίνει ένας από τους πιο σημαντικούς σχεδιαστές της γενιάς μας, και πριν αρχίσει μέχρι και η Kylie Jenner και ο A$AP Rocky να φοράνε τα σχέδιά του, ο ίδιος είχε πάθος με την φωτογραφία.

Ο φωτογράφος και τώρα πλέον σχεδιαστής μόδας, Gosha, χρόνια τώρα τραβάει φωτογραφίες της νεολαίας στην χώρα του, Ρωσία. Ο καλλιτέχνης έχει βαλθεί να αποτυπώσει μέσα από τον φακό του, όλη την ωμή –ή και όχι- πραγματικότητα της ζωής των νέων στην Ρωσία, με την χρήση ασπρόμαυρου φιλμ.

Οι φωτογραφίες αυτές του Rubchinskiy θα κυκλοφορήσουν σε ένα εκτενές project aka βιβλίο φωτογραφιών, όπου μέσα σε 118 σελίδες, ο καλλιτέχνης θα έχει την δυνατότητα να παρουσιάσει το σύγχρονο όραμά του, για την κουλτούρα της Ρωσίας.

Το βιβλίο θα έχει τον τίτλο Youth Hotel” και θα εκδοθεί σε συνεργασία με την μπουτίκ Dover Street Market και τον εκδοτικό οίκο IDEA Books.

Το softcore project του Gosha Rubchinskiy θα έχει περιορισμένο αριθμό σε κόπιες, καθώς θα κυκλοφορήσουν μόλις 500 αντίτυπα στην τιμή των $45 δολαρίων. Το βιβλίο θα κυκλοφορήσει στις 15 Οκτωβρίου.

Πάρε μια γεύση από τις φωτογραφίες του Gosha παρακάτω.

gosha_youthhotel_00.jpggosha_youthhotel_01.jpggosha_youthhotel_02.jpggosha_youthhotel_03.jpggosha_youthhotel_05.jpggosha_youthhotel_06.jpg