High tech συσκευές, προϊόντα τελευταίας τεχνολογίας, 4D εμπειρίες και κονσόλες Gaming. Πήγαμε στα εγκαίνια...


germanos5.jpgΛέγαμε πριν λίγες μέρες για την ανάπτυξη των concept stores σε όλους τους τομείς της λιανικής, αλλά και ότι η τεχνολογία εκ των πραγμάτων μπορεί να μας δώσει πολύ περισσότερα (ως ζωντανή εμπειρία) σε ένα concept store. Και διαβάσες για την άφιξη του νέου concept store ΓΕΡΜΑΝΟΣ στο Mall και κάποιες πρώτες λεπτομέρειες πριν τα εγκαίνια της Πέμπτης 15 Ιουνίου, ένα event που είχε μοναδικά δώρα και προσφορές. 

Ήγγικεν, όμως, η ώρα για περισσότερα, καθώς είχαμε την ευκαιρία να το επισκεφτούμε στα εγκαίνιά του... Γνωστοί παρουσιαστές, ηθοποιοί, αθλητές και πλήθος κόσμου ήταν εκεί - ανάμεσά τους κι εμείς...

Τι κάναμε;

 •    Καταρχάς, δοκιμάσαμε high tech συσκευές και προϊόντα τελευταίας τεχνολογίας, όπως Smartphones, Tablets, Smart Gadgets (drones, wearables, action cameras), Smart Τηλεοράσεις, Laptops και αξεσουάρ, αλλά και μία μεγάλη ποικιλία από εκπαιδευτικά παιχνίδια ρομποτικής (STEM).

germanos4.jpg

•    Ζήσαμε αποκλειστικά την απόλυτη 4D εμπειρία μέσα από το Samsung Gear VR, αλλά και φορέσαμε μάσκες & γυαλιά εικονικής/επαυξημένης πραγματικότητας, όπως το Microsoft HoloLens, που φέρνει πρώτος ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ.

•    Δοκιμάσαμε νέα παιχνίδια, αλλά και κονσόλες Gaming στο ειδικά διαμορφωμένο gaming corner. 

•    Απολαύσαμε αγαπημένη μουσική στο music corner. 

Η έμφαση δεν δίνεται μόνο στη μεγάλη ποικιλία από προϊόντα, αλλά και στη διαδραστικότητα. Η αισθητική είναι digital, ενώ το κατάστημα της ΓΕΡΜΑΝΟΣ είναι σχεδιασμένο πάνω σε ξεχωριστές προϊοντικές ζώνες και βιωματικές γωνίες, όπου μπορείς να ζήσεις όλα όσα περιγράψαμε πιο πάνω.

Σαν στο σπίτι μας...

Έτσι νιώσαμε στο νέο store! 

germanos7.jpg

Μιλάμε για κάτι ζωντανό, φυσικό και πραγματικά εμπειρικό, με ανοικτή είσοδο χωρίς βιτρίνες και στρατηγική τοποθέτηση πλαισίων σήμανσης που σε κατευθύνουν στα σημεία ενδιαφέροντος. 

Πιστοποιημένοι πωλητές και Tech Experts

Στο νέο κατάστημα ΓΕΡΜΑΝΟΣ εξυπηρετηθήκαμε από πιστοποιημένους πωλητές, αλλά και από τους Tech Experts, τους εξειδικευμένους συμβούλους με άριστη γνώση των τεχνικών χαρακτηριστικών και της συνδεσιμότητας των προϊόντων τεχνολογίας, που σε βοηθούν να επιλέξεις το κατάλληλο προϊόν με βάση τις ανάγκες σου.

germanos3.jpg

Και μην ξεχνάς: για ένα ολόκληρο μήνα, το ανανεωμένο κατάστημα ΓΕΡΜΑΝΟΣ στο Mall θα έχει προσφορές, αλλά και εμπειρίες υψηλής τεχνολογίας.

{youtube}IAUCXOc8PHM{/youtube}