Μετά από αυτή την προσθήκη, η δημοφιλής εφαρμογή ανέβηκε επίπεδο.


Σε όλους μας έχει τύχει. Εκεί που έχουμε πιεί μια μπύρα παραπάνω, να νιώθουμε μια μεγάλη ανάγκη να γράψουμε όσα δεν πρέπει ποτέ να γράψουμε, σε κάποιον πρώην ή στη σχέση μας. Μεθυσμένα μηνύματα, τα λεγόμενα. Έχουν κάψει κόσμο και έχουν κάνει πολλούς από εμάς να αναφωνούμε "όχιιιιιιιιιιιιιι" με το πάτημα του send ή όταν διαπιστώνουμε ότι ο κολλητός μας, μόλις το έκανε.

Σε όλα αυτά, προσπαθεί να σταθεί πλάι μας το app που αγαπάμε και δεν αναφέρομαι σε κάποιο άλλο παρά στο Whats app. Τι έκανε, λοιπόν; Πρόσθεσε μια λειτουργία η οποία επιτρέπει στους χρήστες να πάρουν πίσω τα μηνύματα που έχουν στείλει και δεν έχουν ακόμα γίνει ορατά από τον παραλήπτη. Θέλει, με λίγα λόγια, καλά αντανακλαστικά αλλά ας είμαστε θετικοί: υπάρχει αυτή η επιλογή πια και μόνο καλό είναι αυτό!
 

revoke1.jpg

 

Και φυσικά δε θα μας σώσει μόνο όταν το αλκόολ ρέει στις φλέβες αλλά και σε άλλες περιπτώσεις. Σκέψου, για παράδειγμα, εκείνες τις φορές που μαλώνεις με κάποιον και ξαφνικά σε... αγνοεί, αφήνοντας το κινητό του αθόρυβο. Στέλνεις, στέλνεις, δεν παραδίδεται τίποτα και όταν πια διαβάζεις τι έχεις γράψει, το μετανιώνεις. Τέλεια, πάτα revoke!

Πριν κλείσεις το άρθρο και ξεκινήσεις τους πανηγυρισμούς, κάνε λίγη υπομονή. Πρόκειται για beta upgrade, που σημαίνει ότι μάλλον δεν υπάρχει ακόμα στο κινητό σου. Αλλά αν αναλογιστούμε τη θετική ανταπόκριση, είναι θέμα χρόνου να το έχεις. Έ-ε-ερχεται.