Σε κόκκινο χρώμα για έναν πολύ ιδιαίτερο λόγο…


Το κόκκινο χρώμα προσθέτει η Apple στα μοντέλα iPhone 7 και iPhone 7 Plus και ο λόγος είναι πολύ ιδιαίτερος. Σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση στο site της Apple, «κάθε αγορά συνεισφέρει στην υποστήριξη προγραμμάτων για τον HIV/AIDS που θα βοηθήσει να έρθουμε πιο κοντά σε μια εποχή χωρίς AIDS». Μέχρι στιγμής η Apple έχει συγκεντρώσει πάνω από 130 εκατομμύρια δολάρια από την πώληση των εν λόγω προϊόντων.

Παρόλο που η εταιρία έχει κυκλοφορήσει στο παρελθόν κόκκινες θήκες, αυτή είναι η πρώτη φορά που η συσκευή θα έχει από μόνη της κόκκινο χρώμα. Οι νέες κόκκινες συσκευές iPhone θα κυκλοφορήσουν διεθνώς συμπληρώνοντας τις ήδη υπάρχουσες μεταλλικές αποχρώσεις (Rose Gold, Gold, Silver, Black, Jet Black).

iphonered750.jpg Τα νέα μοντέλα θα κυκλοφορήσουν, σε περιορισμένο αριθμό, στο πλαίσιο της συνεργασίας της Apple με την (RED). Όπως σχολίασε ο Tim Cook, CEO της Apple «Η κυκλοφορία αυτού του special edition iPhone με τις κόκκινες λεπτομέρειες είναι το σπουδαιότερο προϊόν της συνεργασίας με τη (RED) και ανυπομονούμε να φτάσει στα χέρια των πελατών μας».

Τα iPhone 7 και iPhone 7 Plus (PRODUCT)RED Special Edition κοστίζουν 749 και 869 δολάρια αντίστοιχα, με χωρητικότητα 128GB και 256GB. Ειδικότερα, το iPhone 7 με χωρητικότητα 128GB κοστίζει 749 δολάρια με την εκδοχή των 256GB στα 849 δολάρια. Τα Plus κοστίζουν αντίστοιχα 869 (128GB) και 969 (256GB) δολάρια. 

Θα είναι διαθέσιμα προς παραγγελία από αύριο, 24 Μαρτίου.

 

Πηγές: Apple, Business Insider