Τα κινητά Honor 8 και Honor 7 Lite με την πρωτοποριακή εμφάνιση και τις προηγμένες τους λειτουργίες, είναι ιδανικά για τους... τολμηρούς.


Millennials είναι σε γενικές γραμμές όσοι έχουν γεννηθεί μεταξύ 1980 και 2000. Είναι η γενιά δηλαδή που έχει μεγαλώσει "ψηφιακά", κάνει τα πάντα διαδικτυακά, από αγορές, πληρωμές και κλείσιμο ταξιδιών, μέχρι μελέτη και σπουδές σε πανεπιστήμια και ξέρει να εκτιμά ιδιαίτερα την σχέση ποιότητας/κόστους.

Σε αυτή την συνεχώς "συνδεδεμένη" γενιά που έχει πολύ υψηλές απαιτήσεις από τα gadgets της με βασικότερο βέβαια, το "δεξί της χέρι", το smartphone, απευθύνεται το νέο brand της Huawei, Honor. Τα κινητά Honor 8 και Honor 7 Lite με την πρωτοποριακή εμφάνιση και τις προηγμένες τους λειτουργίες στοχεύουν στο κοινό των ‘τολμηρών’ όπως λέει και το hashtag #forthebrave του brand. Όσων θέλουν να είναι στην αιχμή της τεχνολογίας και έχουν ανοιχτό μυαλό για τις καινοτομίες που εισάγει ένα νέο πρωτοποριακό προϊόν.

Το brand Honor και για παράδειγμα το Honor 8 είναι μπροστά σε όλα τα μέτωπα. Από τον οκταπύρηνο επεξεργαστή HiSilicon Kirin 950 που εξασφαλίζει καλύτερη κατανάλωση ενέργειας και την μπαταρία των 3.000 mAh που εγγυάται εντυπωσιακή αυτονομία, μέχρι την στυλάτη εμφάνιση της οθόνης 5,2 ιντσών με ανάλυση full HD τεχνολογίας LCD IPS και αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων που ‘μαθαίνει’ τον χρήστη του και τον ξεχωρίζει από τους ανεπιθύμητους… εισβολείς.

 

Honor8Landscape.jpg 

Η σχέση μεταξύ του χρήστη και των smartphones Honor είναι πολύ στενή και η επικοινωνία τους πανεύκολη: με ένα άγγιγμα ενεργοποιούνται λειτουργίες όπως η λήψη φωτογραφιών, η απάντηση κλήσης και η εμφάνιση ειδοποιήσεων, ενώ ανοίγουν εφαρμογές όπως το WhatsApp και το PokemonGo.

 Και ακόμα δεν έχουμε πει τίποτα για τις απίθανες φωτογραφικές δυνατότητες που προσφέρουν τα Honor 8 και Honor 7 Lite. Το πρώτο είναι εφοδιασμένο με dual camera, όχι με ένα αλλά με δύο αισθητήρες 12 Megapixel και όχι τυχαία: ο ένας αισθητήρας, ο RGB συλλαμβάνει τα χρώματα και ο άλλος ο μονόχρωμος αποτυπώνει τις λεπτομέρειες.

Για όσους έχουν χόμπι τη φωτογραφία, η κάμερα του Honor 8 υποστηρίζει πολλές άλλες λειτουργίες για ειδικά εφέ και σπέσιαλ επεξεργασία των φωτογραφιών: light painting, beauty mode, food mode, super night, water mark, πανοραμικά πλαίσια, αργές λήψεις, είναι κάποιες από τις λειτουργίες αυτές.

 

Honor7Lite_Landscape.jpg 

Όσο για το Honor 7 Lite δεν έχει μία αλλά δύο φωτογραφικές μηχανές, μία στην πλάτη του με 13 Megapixel και διάφραγμα φακού f2.0 για γρήγορες φωτογραφίες, ενώ η μπροστινή κάμερα των 8 Megapixel έχει όπως και η πίσω ευρυγώνιο φακό για καλύτερες λήψεις και εντυπωσιακές selfies.