Ανακοινώθηκε και επισήμως το Nexus 6 και το Nexus 9 και τα κοιτάμε απορημένοι


 

Ανακοινώθηκε και επισήμως το Nexus 6 και το Nexus 9 και τα κοιτάμε απορημένοι. 

 

Ορίστε τα στοιχεία που έχουμε για τις ναυαρχίδες της Google με την σφραγίδα της Motorola και της HTC αντίστοιχα.

 

Google Nexus 6

 

nexus6official.png.jpeg

 

 

– Είναι πιο ακριβό από όλα τα Nexus που έχουν κυκλοφορήσει μέχρι στγμής στα 649 δολλάρια χωρίς συμβόλαιο με πάροχο. Το Nexus 5  κυκλοφορεί στα 349 δολάρια αντίστοιχα χωρίς συμβόλαιο. Πολλές αντιδράσεις βεβαίως βεβαίως από τους καταναλωτές για την τιμή. Αναμενόμενο.

 

– Έχει γιγαντιαία οθόνη 5.9 ιντσών με ανάλυση 1440Χ2560, κάμερα κύρια 13ΜΡ, εμπρόσθια 2ΜΡ και 3200 mAh μπαταρία. Αν το Note 4 φάνταζε πελώριο και το iPhone 6 τερατώδες, μπορείς να το λές και διάσταση “King Kong”.

 

– Θα κυκλοφορήσει με το Android 5.0 Lollipop προεγκατεστημένο για το οποίο θα μιλήσουμε την επόμενη εβδομάδα.

 

– Τέρμα η κλειστή πολιτική πωλήσεων από την Google. Πλέον στην Αμερική θα πωλείται από όλους τους μεγαλύτερους πάροχους τηλεφωνίας ( AT&T, Sprint, Verizon, T-Mobile και U.S. Cellular). Παλιά πωλούνταν μόνο από την Verizon και το Google Play Store. Αναμένουμε να δούμε πολιτική πωλήσεων στην Ελλάδα. (Κάποιος κάπου στο βάθος γελάει υστερικά).

 

 

Google Nexus 9

 

nexus9official-1.png.jpeg

 

– Το νέο τάμπλετ με την υπογραφή της HTC θα έχει οθόνη 8.9 ιντσών, housing από βουρτσισμένο μέταλλο και θα είναι διαθέσιμο προς προπαραγγελία στις 17/10 με πιθανότερη μέρα κυκλοφορίας στις 3 Νοεμβρίου. Ελλάδα, καλά Χριστούγεννα.

 

– Εquipped θα είναι ο επεξεργαστής Κ1 Tegra 64bit της Nvidia, γεγονός το οποίο δεν αποτελεί έκπληξη καθώς διέρρευσε μέσω ενός legal document της εταιρείας.

 

– Θα έχει κάμερα 8MP κύρια και εμπρόσθια 1.2ΜΡ. Μεχ.

 

Φυσικά και όοοοολα αυτά δεν αποτελούν έκπληξη καθώς λίγο πολύ είχαν ακουστεί φήμες για όλα οπότε και που το ανακοίνωσαν μία ημέρα πριν την παρουσίαση του νέου iPad, μιά τρύπα στο νερό έκαναν. Google σ’αγαπώ σε εκτιμώ σε προτιμώ, αλλά έχεις πολλά να μάθεις ακόμα για marketing.