Mια νέα πρωτοποριακή σειρά από «έξυπνα» αξεσουάρ που μπορούν να «φορεθούν» από τον καταναλωτή, στο χέρι σαν ρολόι ή στη μέση σαν ζώνη ή ακόμα σαν ένα μικρό κόσμημα...


Η Vodafone παρουσιάζει τα Wearables και προσθέτει άλλη μια κατηγορία προϊόντων στην απίστευτα μεγάλη ποικιλία αξεσουάρ που διαθέτει στα καταστήματά της.   


Τα Wearables είναι μια νέα πρωτοποριακή σειρά από «έξυπνα» αξεσουάρ που μπορούν να «φορεθούν» από τον καταναλωτή, στο χέρι σαν ρολόι ή στη μέση σαν ζώνη ή ακόμα σαν ένα μικρό κόσμημα και μέσω συγκεκριμένων εφαρμογών συνδέονται και συγχρονίζονται με το Smartphone του.

Η προηγμένη τεχνολογία των Wearables υποστηρίζει τους καταναλωτές στις καθημερινές τους δραστηριότητες, όπως στην επικοινωνία τους (διαχείριση κλήσεων, emails, sms), αλλά και στην άθλησή και στη διατροφή τους (τρέξιμο, μέτρηση παλμών, βημάτων, υπολογισμός θερμίδων, κλπ). Παράλληλα, τα Wearables καταγράφουν, όσα στοιχεία προεπιλέξει ο καταναλωτής και του παρέχουν σημαντικές πληροφορίες για τις συνήθειες και τις δραστηριότητες του, όπως για παράδειγμα την ποιότητα του ύπνου του, με στόχο τη βελτίωση της καθημερινότητας του.

Προϊόντα της νέας κατηγορίας αξεσουάρ, Wearables, όπως τα  SmartWatches Samsung Galaxy Gear 2 (€299), το Gear 2 Neo (€199) & το Gear Fit (€199), καθώς επίσης και το UP της Jawbone (€139) βρίσκονται ήδη στα καταστήματα Vodafone και στο ηλεκτρονικό κατάστημα της Vodafone (www.vodafone.gr/eshop).



Επιπλέον, σύντομα αναμένονται νέα προϊόντα να προστεθούν στην κατηγορία όπως τα πρωτοποριακό Fitness Tracker της Sony Smartband SWR10 (€99) και το iHealth Activity monitor (€59).


Όσοι ενδιαφέρονται να δουν και να αποκτήσουν τη  μεγάλη ποικιλία Wearables σε εκπληκτικές τιμές, μπορούν να επισκεφτούν τα καταστήματα Vodafone, αλλά και online εδώ