Τέλος τα ερωτηματικά! Θα μάθεις ακριβώς τι σου ταιριάζει.


Το ότι καφές είναι φίλος καλός τις περιόδους διαβάσματος, το ξέρεις, δεν περιμένεις εμένα να στο πω. Θα ήθελα απλά να σου θυμίσω σήμερα, το ότι αυτός ο φίλος κυκλοφορεί στα ψυγεία των σούπερ μάρκετ, μίνι μάρκετ καθώς και των περιπτέρων σε όλη την Ελλάδα.

Σίγουρα ξέρεις τα Starbucks RTD (Ready To Drink) που σου δίνουν πολλές επιλογές καφέκαι όχι μόνο. Επίσης σίγουρα αυτές τις μέρες το κεφάλι σου είναι θολωμένο, γεμάτο ύλες και σημειώσεις, και μπορεί να μείνεις κανένα μισάωρο στο ράφι να αναρωτιέσαι “τι να πάρεις, τι να πάρεις”.

Γι’ αυτό είμαι εγώ εδώ, όμως. Εσύ θα πεις τι τύπος φοιτητής είσαι και βάσει αυτου θα σου επιλέξω καφέ.
 

Εργαζόμενος φοιτητής

Κράτα γερά να σου πω για αρχή και για τη συνέχεια σε κερνάω ένα Starbucks Doubleshot Espresso. Θες black, με γάλα, ή χωρίς ζάχαρη; Ό,τι ζητήσεις! Το μόνο σίγουρο είναι με αυτόν τον καφέ θα καταφέρεις να “πάρεις μπρος” στην αρχή της ημέρας και να συνεχίσεις με ενεργητικότητα. Εννοείται όλα αυτά πακέτο με την τέλεια γεύση του καφέ των Starbucks. 

O επιμελής φοιτητής

Έχεις περάσει τα μαθήματα στην ώρα τους. Είσαι ο φοιτητής υπόδειγμα, που θα πάει να διαβάσει στη βιβλιοθήκη της σχολής. Αρχικά να σου ευχηθώ καλό πτυχίο, και μετά να σου πω ότι για σένα ένας είναι ο καφές: Starbucks Caffè Latte. Πρόκειται για ένα RTD βασισμένο στον παραδοσιακό latte, ελαφρώς πιο γλυκό, και φτιαγμένο με τον αυθεντικό καφέ Starbucks Espresso Roast, με μια γενναία δόση γάλακτος.
 

bikestarbucks.JPEG
 

Ο τσακωμένος με το πρωί φοιτητής

Δε μπορείς να σηκωθείς νωρίς, τι να κάνουμε. Η μέρα σου ξεκινάει μεσημέρι, συνήθως με φαγητό, και μετά θες να πιεις ένα καφεδάκι. Τι καφεδάκι; Starbucks Caramel Macchiato φυσικά. Πρώτα από όλα γιατί έχει έντονο espresso καφέ που τον χρειάζεσαι, αλλά επίσης γιατί συνδυάζεται με γάλα και γεύση γλυκιάς καραμέλας. Και ξέρεις πολύ καλά πόσο πάει η καραμέλα μετά από 10 ώρες ύπνο.

Ο φοιτητής “πάλι κόπηκα”

Είσαι η χαρά της ζωής. Πας βόλτες, βγαίνεις στην πόλη, βγάζεις φωτογραφίες, κανονίζεις διακοπές. Όλα τα καλά τα έχεις κι αν ήσουν καφές δε θα ήσουν άλλος από τα Starbucks Frappuccino®. Είναι το RTD που μοιάζει να έχει εμφιαλώσει τη χαρά, οπότε σου ταιριάζει. Μπορείς να το διαλέξεις ανάμεσα σε δύο γευσεις: Starbucks Coffee Frappuccino® ή Starbucks Frappuccino® Caramel! Το τελευταίο συνίσταται για τη μέρα που θα πας να δεις αν πέρασες τα μαθήματα…

O φοιτητής που ξαφνικά έκοψε τον καφέ 

Είσαι αυτός που κοιτάνε όλοι περίεργα. Μα καλά, δεν πίνεις καφέ; Όχι κύριοι, δεν πίνει. Και ο λόγος πιθανότατα να είναι ότι κόλλησε με τη νέα προσθήκη στη σειρά Starbucks Chilled Classics των Starbucks RTDs. Signature Cholate λέγεται, και η ξεχωριστή του γεύση προκύπτει από τον αρμονικό συνδυασμό βελούδινου γάλακτος με κακάο με πιστοποίηση Fairtrade! Πώς να μην κολλήσει, πώς;
 

today.jpg 

Ο αιώνιος φοιτητής

Υπάρχεις ακόμα, κόντρα στις προβλέψεις. Παλεύεις εξάμηνο το εξάμηνο να πάρεις το πτυχίο, και πού θα πάει θα τα καταφέρεις (διαβάζοντας... Βέβαια τα μυθιστορήματα συνήθως δεν είναι SOS αλλά δε θα στο πω, μη σε στεναχωρήσω). Εσένα σου ταιριάζει ο Starbucks Cappuccino, ξεκάθαρα γιατί είσαι παλιός, και δεν θες και πολλές αλλαγές. Ξέρεις κάτι; Kαλά κάνεις, αλλά με την πρώτη ευκαιρία κλέψε μια ρουφηξιά από το καλαμάκι των συμφοιτητών σου παραπάνω… Θα δεις γιατί, όταν το κάνεις!