Τα πιο ξεκαρδιστικά memes δείχνουν τι τρώνε τα πλουσιόπαιδα στα πανεπιστήμια


Για κάποιο λόγο, υπάρχει ένα στίγμα με κάποιους διεθνείς φοιτητές από χώρες της Ευρώπης, οι οποίοι έχουν την φήμη, των «πλουσιόπαιδων».

Λέγεται λοιπόν, ότι είναι μερικοί φοιτητές από την Ιταλία, Γαλλία, Αγγλία κτλ., οι οποίοι μπορεί να σπουδάζουν στην Αμερική ότι έχουν εμφανέστατα μεγαλύτερη οικονομική άνεση από τους Αμερικανούς φοιτητές. Για την ακρίβεια, αυτοί οι… «ματσό» φοιτητές, νιώθουν πιο… «καταξιωμένοι», ίσως και… ανώτεροι από τους υπόλοιπους, προσπαθώντας με κάθε ευκαιρία να δείξουν ότι έχουν πολλά λεφτά.

Όλο αυτό, προκάλεσε την αντίδραση πολλών φοιτητών, διαφορετικής εθνικότητας και τους έκανε να… παίξουν λιγάκι μαζί τους!

Το τελευταίο διάστημα έχει γίνει ένας χαμός στα social media, με memes που δημιουργηθεί από φοιτητές, κοροϊδεύοντας ουσιαστικά τα rich kids που βλέπουν στα προαύλια των μεγαλοπρεπών πανεπιστημιακών campus τους και συγκεκριμένα στο τι τρώνε.

Χρήστες στο Twitter λοιπόν, σπάνε πλάκα με τα πλουσιόπαιδα και στις τροφές που καταναλώνουν. Τα φαγητά αυτά μπορεί να είναι δημητριακά, αυγά τηγανητά, μπανάνες κτλ., απλές καθημερινές τροφές δηλαδή, μόνο που έχουν κάτι το… διαφορετικό!

Χλευάζοντας τα πολυτελή brands που υποτίθεται ότι αυτά πλουσιόπαιδα φορούν, τα memes δείχνουν αυτές τις τροφές, «μεταμορφωμένες» με τα λογότυπά τους!

Ετοιμάσου λοιπόν, να δεις…. πολυτελή κουτιά δημητριακών με logos της Gucci ή της Louis Vuitton, μπανάνες και αυγά με το LV μονόγραμμα, Chanel noodles και διάφορα άλλα τέτοια αστεία memes.

Ο τίτλος των memes είναι “what international students are eating” (=τι τρώνε οι διεθνείς φοιτητές), ρίχνοντας 100% «βολή» στα παιδιά αυτά.

https://twitter.com/hasanp_17/status/981139248681242624?ref_src=twsrc%5Etfw&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.highsnobiety.com%2Fp%2Fwhat-international-students-eat-memes%2F&tfw_creator=jsawyer86&tfw_site=highsnobiety

https://twitter.com/BRNDNPIZ/status/981537480741670912?ref_src=twsrc%5Etfw&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.highsnobiety.com%2Fp%2Fwhat-international-students-eat-memes%2F&tfw_creator=jsawyer86&tfw_site=highsnobiety

https://twitter.com/eliesaaab/status/980187646910763011?ref_src=twsrc%5Etfw&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.highsnobiety.com%2Fp%2Fwhat-international-students-eat-memes%2F&tfw_creator=jsawyer86&tfw_site=highsnobiety

ΟΚ, λιγάκι κομπλεξικό, αλλά fun.