Μας μιλάει για το SlotApp που θέλει να λύσει το πρόβλημα της γνωριμίας, με έναν ιδιαίτερο και διασκεδαστικό τρόπο.


Σε έναν κόσμο κλειδωμένων προφίλ, πως θα καταφέρουν οι χρήστες να γνωρίσουν ο ένας τον άλλον; Με σλόγκαν The ‘See through game!’App, το SlotApp είναι η νέα εφαρμογή κοινωνικής δικτύωσης που στηρίζεται στην ανθρώπινη περιέργεια και το παιχνίδι! Ο παίκτης (Sloter), καλείται να παίξει σε 8 "δοκιμασίες" για να μαζέψει Slots. Οι "δοκιμασίες" είναι ερωτήσεις γνώσης και παιχνίδια ταχύτητας και μνήμης που πρέπει να κερδίσει. Κάθε φορά που κερδίζει ένα παιχνίδι, μαθαίνει κάτι για τον άλλον παίκτη. Κάθε φορά που κερδίζει ο άλλος παίκτης, μαθαίνει εκείνος κάτι για αυτόν. Μέχρι να καταφέρουν να "ξεκλειδώσουν" ο ένας τον άλλον και να γίνουν keychain. Τότε αποκτούν τη δυνατότητα να μιλούν. Το chat είναι η επιβράβευσή, για να εξελιχθεί η γνωριμία αυτή. Για το  SlotApp, που το αποτελούν οι Νίκος Σίμος, Σπύρος Τσότσολος , Γλυκερία Αντωνάκη, μιλήσαμε με την Γλυκερία. Διαβάστε τα όσα ενδιαφέροντα είπε στον Παναγιώτη Λουκά.

Όταν ξεκινήσαμε, θέλαμε να λύσουμε το αιώνιο μα πολυσύνθετο “πρόβλημα” της γνωριμίας και πιστεύουμε ότι το λύνουμε με το Slot, με έναν πολύ ιδιαίτερο και διασκεδαστικό τρόπο. Στο νέο κοινωνικό δίκτυο, SlotApp, το παιχνίδι είναι γνωριμία. Είναι κάτι πολύ φρέσκο. Η ιδέα ξεκίνησε πριν από 1,5 χρόνο και ήρθε στη σημερινή της μορφή μετά από πολλές συζητήσεις και μεταβολές. Το επίσημο λανσάρισμα για το app μας έγινε πριν 1,5 περίπου μήνα στο App Store και ήδη πάει πολύ καλά, όμως η ομάδα συνεχίζει να δουλεύει και θα συνεχίσει να πραγματοποιεί βελτιώσεις στο προϊόν.

Slot2.jpg
 
Καθώς η εφαρμογή συνδυάζει ταυτόχρονα παιχνίδι, μυστήριο και νέες γνωριμίες, μπορούμε να πούμε ότι απευθύνεται σε όλους. Αρκεί να αποδείξουν ότι είναι ικανοί να ξεπεράσουν τις προκλήσεις! Κερδίζοντας στις δοκιμασίες (ερωτήσεις γνώσεων, διασκεδαστικά παιχνίδια ταχύτητας και μνήμης), κάθε φορά που κερδίζει κάποιος ένα παιχνίδι, μαθαίνει κάτι για τον άλλον παίκτη. Κάθε φορά που κερδίζει ο άλλος παίκτης, μαθαίνει εκείνος κάτι για αυτόν. Το Slot είναι εδώ για να «σπάει τον πάγο της επικοινωνίας» για εμάς, ενώ εμείς απλώς παίζουμε! Έχοντας την αποδοχή του άλλου, δηλαδή το knock  back στην προκειμένη περίπτωση, αρχίζει στην κυριολεξία το παιχνίδι του Slot, γιατί μέσα από το παιχνίδι μαθαίνουμε ο ένας τον άλλον. Τα πάντα στην αρχή είναι κυριολεκτικά κλειδωμένα, προστατευμένα, θολά! Όσο μας αρέσουν αυτά που μαθαίνουμε, τόσο συνεχίζουμε το παιχνίδι, παίζοντας μέχρι να «ξεκλειδώσουμε» όλα τα στοιχεία ο ένας του άλλου. Όταν «ξεκλειδωθούμε» και οι δυο, μπορούμε να μιλάμε στο chat!

Slot3.jpg

Το Slot ήρθε για να αλλάξει τον τρόπο που γνωρίζουμε νέο κόσμο. Πρώτος στόχος της ομάδας, είναι η εφαρμογή να είναι σύντομα διαθέσιμη για τους Android users γιατί είναι σημαντικό.

Slot4.jpg

Είναι δύσκολο αλλά και πολύ δημιουργικό και ωραίο να συναντιέσαι τα απογεύματα μετά τη δουλειά και να αναπτύσσεις με την ομάδα σου ένα νέο προϊόν. Είναι μάλλον η πιο ωραία φάση του προϊόντος και της ζωής μας. Οι 3 μας συναντιόμαστε συνήθως στο γραφείο μας ή μέσω skype τα απογεύματα μετά τη δουλειά. Έχοντας μία agenda θεμάτων πριν από κάθε συζήτηση και ένα πλάνο με επόμενα βήματα μετά από κάθε συζήτηση εξυπηρετεί αρκετά για καλύτερη μεταξύ μας επικοινωνία, συνεννόηση και συνεργασία. Από όταν ξεκινήσαμε, θέλαμε να γίνονται όλα επαγγελματικά και σωστά γιατί πιστεύουμε και οι 3 πολύ στο Slot μας.  Μάλιστα πρόσφατα επέλεξα να παραιτηθώ από μεγάλη διαφημιστική εταιρεία, εαν και  που αγαπούσα πολύ τη δουλειά που έκανε εκεί, απλά για να κάνω focus στο πρώτο σοβαρό ρίσκο μαζί με την ομάδα μας, το Slot! Τέλος δεν θα πρέπει να ξεχάσουμε τους καλούς φίλους που μας βοηθάνε με καθε ευκαιρία.

Slot5.jpg

 

Αν έχεις μία ιδέα και μία ομάδα που πιστεύεις πολύ, πρέπει να το προσπαθήσεις. Αν είσαι αποφασισμένος, πρέπει να βρεις τρόπους να ξεπεράσεις τα εμπόδια. Και όχι η Ελλάδα δεν δίνει σοβαρά κίνητρα για κάτι νέο! Δυστυχώς όλες οι αξιόλογες προσπάθειες προέρχονται από προσωπικό πάθος και «τρέλα»!  
 

Slot6.jpg

Η μεγαλύτερη πρόκληση μάλλον ανέκαθεν ήταν και είναι να βρεις τη σωστή ομάδα. Κανείς δεν μπορεί να τα καταφέρει μόνος του. Η ομάδα θα πρέπει να είναι τόσο διαφορετική αλλά ταυτόχρονα να την ενώνει ένας κοινός στόχος .

Slot7.jpg

Εάν μπορούσαμε να γυρίσουμε πίσω στο χρόνο, θα ξεκινούσαμε νωρίτερα! Ακόμα είμαστε σε πολύ αρχικό στάδιο, αλλά δεν θα μετανιώναμε για κάτι ως τώρα. Ξεκινήσαμε από την Ελλάδα και θέλουμε να πάει καλά εδώ. Έρχονται διάφορα νέα updates της εφαρμογής με σκοπό να βελτιώνεται η εμπειρία του χρήστη. Ευχόμαστε το Slot να σας αρέσει και μαζί να το κάνουμε ακόμα καλύτερο.

Slot8.jpg


Η κρίση έχει και ευκαιρίες και προκλήσεις. Δεν είναι εύκολα τα πράγματα, ούτε θα γίνουν. Δεν πρέπει να περιμένουμε τις καλές μέρες να έρθουν από μόνες τους. Μάλλον πρέπει να έχουμε τα μάτια μας ανοιχτά, να μαθαίνουμε, να εξελισσόμαστε και να προσαρμοζόμαστε συνεχώς. Αυτό προσπαθούμε και οι τρεις μας, και για εμάς και για το Slot!

http://slotapp.co
 

{youtube}wrPYyA4wotY{/youtube}

 

Slot9.jpg