Μας μιλάει για το Auvious, το πιο σύγχρονο εργαλείο τηλεδιασκέψεων για επαγγελματίες!


Η Auvious δημιουργήθηκε με στόχο να αναπτύξει και προσφέρει την πιο σύγχρονη λύση - εργαλείο τηλεδιασκέψεων για επαγγελματίες απ΄όλο τον κόσμο. Η ομώνυμη λύση που η εταιρεία εισήγαγε στην αγορά στις αρχές του 2016 προσφέρει τη δυνατότητα στους χρήστες να διοργανώνουν, με έξυπνο και εύκολο τρόπο, συσκέψεις, μαθήματα, σεμινάρια καθώς και να παρέχουν real-time τεχνική υποστήριξη στους πελάτες τους. Η χρήση του Auvious γίνεται με τη δημιουργία ασφαλών διόδων επικοινωνίας, αποκλειστικά με τους πιο σύγχρονους browsers. Επιπλέον, τα πρόσθετα έξυπνα λειτουργικά χαρακτηριστικά του εργαλείου προσφέρουν δυνατότητες καταγραφής τηλεδιασκέψεων, προβολής παρουσιάσεων, προγραμματισμού συναντήσεων και αποστολής προσκλήσεων στους συμμετέχοντες μέσα από το εργαλείο κ.α. καθιστώντας το ως το πλέον πρωτοπόρο προϊόν διεθνώς στην κατηγορία ολοκληρωμένων λύσεων για τηλεδιασκέψεις νέας γενιάς. Εκ μέρους της Auvious μιλήσαμε με τον Χάρη Νινιό. Διαβάστε τα όσα ενδιαφέροντα είπε στον Παναγιώτη Λουκά.
 
Η Auvious ξεκίνησε ως spinoff μιας εταιρείας στον χώρο τηλεπικοινωνιών. Ένας συνεργάτης πρότεινε την ιδέα για την δημιουργία μιας πλατφόρμας χρησιμοποιώντας μια τελευταία τεχνολογία ( WebRTC ) και στην συνέχεια προέκυψε και η χρηματοδότηση απ’ την εταιρεία για να στηθεί η ομάδα και να «τρέξει» το project.


Η Auvious αποτελεί ένα ισχυρό εργαλείο για όλους τους επαγγελματίες καθώς έχουν τη δυνατότητα να δημιουργήσουν συσκέψεις, να οργανώσουν μαθήματα, σεμινάρια καθώς και να παρέχουν τεχνική υποστήριξη σε πελάτες.


Στόχος μας είναι μέχρι τέλος του έτους να είμαστε βιώσιμοι. Από εκεί και πέρα έχουμε ένα πλάνο για τα επόμενα χρόνια για την δημιουργία νέων προϊόντων που συμπληρωματικά με το Auvious θα αποτελούν μια ολοκληρωμένη σουίτα υπηρεσιών  για τις σύγχρονες επιχειρήσεις.
 
Το περιβάλλον εργασίας έχει αλλάξει τα τελευταία χρόνια και σε αυτό βοηθάνε τεχνολογικές λύσεις όπως και η δική μας. Σε οποιαδήποτε δουλειά που έχει να κάνει με υπηρεσίες πλέον δεν είναι απαραίτητη η φυσική παρουσία σε κάποιο γραφείο, αντίθετα μπορείς να βρίσκεσαι σε οποιοδήποτε μέρος του κόσμου και ανά πάσα στιγμή να μπορείς να επικοινωνείς με τους συνεργάτες σου. Η ομάδα μας δουλεύει κατά κύριο λόγο remotely και έχουμε τον συνεργατικό χώρο Impact HUB σαν σημείο αναφοράς όπου βρισκόμαστε 2-3 φορές την εβδομάδα.

 

Auvious1.jpg


Θεωρούμε ως σύγχρονες προσκλήσεις για τις επιχειρήσεις την παγκοσμιοποίηση και τον ανταγωνισμό που ρίχνουν συνεχώς τα περιθώρια κέρδους αλλά και τη ραγδαία ανάπτυξη των τεχνολογιών τις οποίες ακόμα και εμείς πολλές φορές δυσκολευόμαστε να ακολουθήσουμε.


Ποτέ δεν μετανιώνουμε για τις αποφάσεις μας, οπότε δεν θα αλλάζαμε κάτι που είχαμε κάνει στο παρελθόν αντίθετα προσπαθούμε να βγάζουμε το βέλτιστο από κάθε απόφαση. Τον εαυτό μας  στο μέλλον τον βλέπουμε όπως και τώρα κολλημένο σε μια καρέκλα και μπροστά από μια οθόνη να φτιάχνουμε πράγματα. Όταν έχεις πάθος με κάτι δύσκολα αλλάζεις συνήθειες.


Οι άνθρωποι δημιουργούν τις ευκαιρίες ανεξάρτητα της κατάστασης. Σε όποιον βγαίνει σήμερα στην αγορά εργασίας θα του προτείναμε να δοκιμάσει όσα περισσότερα πράγματα μπορεί και να συνεργαστεί με πολλούς ανθρώπους. Όσο πιο κινητικός είσαι τόσο περισσότερο μεγαλώνει το δίκτυο σου και κατά συνέπεια προκύπτουν ευκαιρίες.


https://auvious.com

 

Auvious2.jpg