"Η Ελλάδα δεν δίνει πραγματικά κίνητρα για τους νέους επιχειρηματίες..."


Η Penny Cloud Technology Inc. ξεκίνησε με στόχο να γεφυρώσει την υπάρχουσα αγορά του e-commerce με την υπόλοιπη μη ενεργή αγορά δίνοντας την ικανότητα σε ΟΛΟΥΣ να συμμετέχουν σε ένα global trade μέσω του Internet κάνοντας χρήση του IoT χωρίς αναγκαστικά να έχουν κεφάλαια ή χρήματα για δαπάνη όταν ξεκινούν. Για την Penny Cloud Technology Inc. μιλήσαμε με τον Γιώργο Δελαπόρτα. Διαβάστε τα όσα ενδιαφέροντα είπε στον Παναγιώτη Λουκά.
 
Απευθυνόμαστε σε κάθε άτομο στον πλανήτη που θέλει να βγάλει λεφτά ή να παραλάβει υπηρεσίες με μικρό ή καθόλου κόστος ενώ παράλληλα έχει πρόσβαση στο Internet. Το demo μας μπορείτε να το δείτε εδώ.

 

Penny Cloud Technology Inc1.jpg

 
Ο στόχος μας είναι να παρέχουμε παγκόσμια ποιοτικό Internet και υπηρεσίες (IoT) πάνω από αυτό σε κάθε άτομο επάνω στην Γη.
 Penny Cloud Technology Inc2.jpg

 
Είμαστε μια πολύ μικρή ομάδα 4 ατόμων με όραμα και πολύ εξειδικευμένες γνώσεις στο χώρο μας. Μιας και η εταιρία βρίσκεται στον Καναδά τα 3 από τα 4 μέλη βρίσκονται εκεί , αλλά αυτό δεν μας επηρεάζει καθόλου στην δουλειά μας.

Δυστυχώς η Ελλάδα δεν δίνει πραγματικά κίνητρα για τους νέους επιχειρηματίες. Η εταιρία βρίσκεται  στον Καναδά και δεν σκοπεύουμε να “πατήσουμε πόδι” στην Ελλάδα διότι τόσο το περιβάλλον αλλά και τόσο η αγορά είναι άπειρη και ανεπαρκής.
 
Οι σύγχρονες προσκλήσεις για τον τομέα μας, θα έλεγα με μια πρόταση, ότι η αγορά είναι έτοιμη και μέχρι το 2020 θα έχει αξία 45 Τρις Δολλάρια.

Εάν γυρνούσα πίσω στον χρόνο, δεν υπάρχει κάτι που θα έκανα/ενεργούσα διαφορετικά .
 
Είναι ένα τεράστιο ψέμα ότι η κρίση δημιουργεί ευκαιρίες. Εξαρτάται την κρίση και τον τύπο αλλά και το βάθος της κρίσης. Στην Ελλάδα μόνο καλό και ευκαιρίες δεν έφερε η κρίση. Να ξέρουμε τί λέμε. Αυτά τα θεωρητικά τα λένε άνθρωποι με μηδενική γνώση γύρω από την οικονομία και τα οικονομικά αλλά και το υφιστάμενο περιβάλλον...

http://pennycloudtechnology.com


 

Penny Cloud Technology Inc3.jpg