Τουλάχιστον την καθημερινότητά σου…


Τι είναι ακριβώς τα “hacks”; Όποιο blog κι αν ανοίξεις θα διαβάσεις αυτή την λέξη. «Ποια είναι τα καλύτερα hacks για να μαγειρεύεις γρήγορα;». «Διάβασε τα καλύτερα hacks για να καθαρίζεις τα ρούχα σου». «Το απόλυτο hack για το διάβασμα». Κάθε tip που έχει να μας προτείνει κάποιος για το οτιδήποτε εμείς φαίνεται να θέλουμε να το γνωρίζουμε. Και λογικό δεν είναι; Αν είναι κάτι τεσταρισμένο, γιατί να μην κάνουμε την ζωή μας λίγο πιο εύκολη;

Μας αρέσει η λογική αυτή, ειδικά όταν εφαρμόζεται σε διαφορετικές πτυχές της ζωής μας και κυρίως της καθημερινότητάς μας. Παρακάτω μερικοί «θησαυροί» που μπορεί να βελτιώσουν λίγο την εκάστοτε κατάστασή μας. Έστω και λίγο να βοηθήσουν την ζωή μας, καλό δεν είναι; Τα μικρά πράγματα είναι που κάνουν την διαφορά τελικά.

Life Hack #1

6lifehacks_01.jpg

Γράψε μικρά notes με εμψυχωτικά quotes και διάβαζέ τα όποτε νιώθεις ότι το έχεις περισσότερο ανάγκη.

Life Hack #2

https://www.instagram.com/p/BIZv-O1h-fX/?utm_source=ig_embed

«Σώσε» το καλώδιο του φορτιστή σου και φρόντισε να μην χαλάσει βάζοντας το ελατήριο από ένα στυλό.

Life Hack #3

https://www.instagram.com/p/6Ao7iURbPe/?utm_source=ig_embed

Τύλιξε τα ρούχα σου σε ρολό κάθε φορά που φτιάχνεις βαλίτσα. Δεν θα τσαλακώνονται και θα έχεις περισσότερο χώρο στην βαλίτσα.

Life Hack #4

6lifehacks_04.jpg

Με ένα Post-it ή σελοτέιπ καθάρισε το πληκτρολόγιο του λάπτοπ ή του pc σου. Είναι ο πιο εύκολος τρόπος να καθαρίσεις μέχρι και τα πιο μικρά ψίχουλα!

Life Hack #5

https://www.instagram.com/p/d8g_crM4pA/?utm_source=ig_embed

Βάλε αυτοκόλλητα στα κλειδιά σου ή βάψε τα διαφορετικά χρώματα για να τα ξεχωρίζεις εύκολα!

Life Hack #6

6lifehacks_06.jpg

Καθάρισε εύκολα τον φούρνο μικροκυμάτων βάζοντας σε ένα πιάτο ένα μείγμα από νερό και ξύδι για 3-4 λεπτά. Μετά με ένα πανάκι σκούπισε τα υπολείμματα.

Κεντρική φωτό: Ian Schneider / Unsplash