Φωτογραφίες αρραβώνα γίνονται viral. Γιατί όμως;


Λένε ότι η μίμηση είναι η καλύτερη μορφή κολακείας. Και για ένα ζευγάρι κουμπάρων, το να ξαναδημιουργήσουν εκ νέου, τις φωτογραφίες των μελλόνυμφων φίλων τους, ήταν γι’ αυτούς ο καλύτερος τρόπος να τους… κολακέψουν!

Ο Paul Campbell και Andy Gray πάντρεψαν πρόσφατα τον καλύτερό τους φίλο. Στην Καλιφόρνια έγινε ένας ονειρικός γάμος, όπου η Ashley και Rob Harrison έδωσαν όρκους ζωής.

Το ζευγάρι επέλεξε τους Paul Campbell και Andy Gray να είναι οι κουμπάροι τους και αυτοί για να τους τιμήσουν με τον καλύτερο και πιο αστείο τρόπο, είπαν να τους κάνουν ένα… δωράκι!

Προσέλαβαν λοιπόν, τον φωτογράφο που είχε τραβήξει τις φωτογραφίες αρραβώνα της Ashley και του Rob. Οι δύο φίλοι αναπαρήγαν τις φωτογραφίες τους με αυτούς πρωταγωνιστές!

Οι δυο κουμπάροι ντύθηκαν παρόμοια με το ζευγάρι και πόζαραν με τον ίδιο ακριβώς τρόπο όπως το ζευγάρι. Αυτό σημαίνει ότι αν στις original φωτογραφίες το ζευγάρι φιλιόταν, το ίδιο έκαναν και οι κουμπάροι!

Οι κουμπάροι παρουσίασαν το… ξεκαρδιστικό project στο ζευγάρι, κατά την διάρκεια του λόγου που έδωσαν στην δεξίωση!

Το αποτέλεσμα ήταν όλοι οι καλεσμένοι και φυσικά και το ζευγάρι να πεθάνουν στα γέλια!

Δες παρακάτω τις ξεκαρδιστικές φωτογραφίες!

engagementphotos_01.jpgengagementphotos_02.jpgengagementphotos_03.jpgengagementphotos_04.jpgengagementphotos_05.jpgengagementphotos_06.jpgengagementphotos_07.jpgengagementphotos_08.jpg

Φωτος: Pinterest