Όχι μόνο θα ξυπνήσεις αλλά θα θέλεις να πας και γυμναστήριο!


Δεν ξέρω για εσένα, αλλά εγώ δεν ήμουν ποτέ του πρωινού ξυπνήματος. Κάποτε είχα γραφτεί κολυμβητήριο το οποίο άνοιγε μόνο πρωί, και ήταν η τέλεια ευκαιρία για να πηγαίνω να κάνω γυμναστική νωρίς και μετά για μάθημα στην σχολή. Δεν το έκανα ποτέ. Αν ήξερα τότε αυτά που ξέρω τώρα, τα πράγματα θα ήταν αλλιώς.

Το να ξυπνήσουμε το πρωί λοιπόν, δεν είναι εύκολο. Και το χειρότερο είναι να πρέπει να γυμναστούμε πρωί! Γιατί να το κάνεις αυτό στον εαυτό σου; Για την υγεία σου μήπως; Την διάθεσή σου; Την φυσική σου κατάσταση; Υπάρχουν πολλοί λόγοι. Και ειδικά, με το busy πρόγραμμα της σχολής, το να πας να κολυμπήσεις, να τρέξεις, χορέψεις, δεν ξέρω κι εγώ τι, είναι η καταλληλότερη ώρα. Πώς τα καταφέρνεις όμως αυτά τα δύο; Να ξυπνήσεις και πρωί και να πας για γυμναστική;

Εύκολο. Πιές ένα εσπρεσάκι! Άλλοι λένε ότι η πιο υγιεινή λύση είναι το ζεστό νερό με λεμόνι, αλλά άντε να ανοίξει το μάτι με αυτό το ρόφημα! Αντίθετα λοιπόν, ένα εσπρέσο θα το καταφέρει με επιτυχία!

ΟΚ, μπορεί με άδειο στομάχι το να πιείς ένα εσπρέσο με το που ξυπνήσεις να μην είναι το καλύτερο, αλλά είναι δοκιμασμένη λύση για να σου δώσει το boost ενέργειας που χρειάζεσαι για να πας για γυμναστική. Φυσικά, μπορείς να συνοδέψεις τον δυνατό καφέ με μια μπάρα δημητριακών ή από γκρανόλα και να είναι μετά ο οργανισμός, in full alert!

H μικρή (αλλά αρκετή) δόση αυτή καφεΐνης, θα σε κρατήσει ενεργό ακόμα και μετά την γυμναστική, και θα είσαι έτοιμος να αντιμετωπίσεις το φορτωμένο πρόγραμμα της ημέρας!

Κεντρική φωτό: Instagram @unsplash