Time put an end to this!


Aν μόλις χώρισες, να ξέρεις σε καταλαβαίνω απόλυτα. Πέρασα το ίδιο, πριν λίγο καιρό, οπότε μπορώ να καταλάβω από πρώτο χέρι την φάση σου.

Και ξέρω ακόμη καλύτερα ότι μπορεί να περνάς ώρες ατελείωτες πάνω από το κινητό σου, περιμένοντας για «κάτι». Ένα τηλέφωνο, ένα μήνυμα, ένα like στην τελευταία φωτογραφία που ανέβασες στο Instagram. Αλλά τίποτα. It’s OK. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα το ξεπεράσεις. Το καλό όμως είναι να το κάνεις αυτό πριν αρχίσεις να παθαίνεις εμμονή με τον/την πρώην!

Πώς το κάνεις αυτό; Δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα στον κόσμο, ειδικά αν ήσουν κολλημένος/η, αλλά trust me, μπορείς να τα καταφέρεις.

Τι πρέπει να κάνεις λοιπόν;

#1. Διέγραψε τα social media

Όχι τα δικά σου! Τα δικά του! Κάνε unfollow, unfriend και όλα τα σχετικά. Δεν υπάρχει λόγος να βλέπεις τι κάνει. Ειδικά, αν ανεβάζει συνέχεια φωτογραφίες του τύπου «yolo». It’s all lies I tell you!

#2. Πέτα τυχόν «σουβενίρ»

Σου είχε πάρει δώρα; Σου είχε χαρίσει κάτι; Σου είχε φτιάξει κάτι; Πέτα το! Και αν δεν θέλεις να το πετάξεις, τουλάχιστον κρύψε το κάπου που να μην το βλέπεις. Τέτοια αντικείμενα «ιντριγκράρουν» συναισθήματα και φέρνουν παλιές-καλές αναμνήσεις στο μυαλό.

#3. Απέφυγε τυχόν συναντήσεις

Αν ξέρεις που συχνάζει ή που κυκλοφορεί, τότε απέφυγε αυτά τα μέρη. Ξέρω ότι μπορεί να θέλεις να τον/την δεις, αλλά αυτό δεν θα σε βοηθήσει να προχωρήσεις με την ζωή σου. Κάνε ένα detox!

#4. Σκέψου το μέλλον σου (χωρίς αυτόν/η)

Άρχισε να κάνεις πλάνα για την ζωή σου και να θέτεις στόχους τους οποίους θέλεις να επιτεύξεις. Οραματίσου με λίγα λόγια, ένα όμορφο μέλλον, χωρίς τον/την πρώην και προσπάθησε να το κάνεις πραγματικότητα. Υπήρχες και από πριν σε αυτό τον κόσμο, χωρίς αυτόν/η!

#5. Άρχισε να βγαίνεις πάλι

Άνοιξε λογαριασμό στο Tinder, βγες έξω, δεν ξέρω τι θα κάνεις, αλλά άρχισε να φλερτάρεις ξανά! Έχεις όλη την ζωή μπροστά σου για να (ξανα)ζήσεις, να (ξανα)ερωτευτείς, να (ξανα)νιώσεις θελτικός/ή. Κάνε το, don’t just stand there!

 Φωτό: Ashley Britton/Sheknows