4 tips για να το κάνεις να ξεχωρίσει από τον όχλο!


To να τελειοποιήσεις το προφίλ σου στο LinkedIn μπορεί εύκολα να γίνει μια αγχωτική διαδικασία. Τι θέλουν να βλέπουν οι εργοδότες; Πώς θα καταφέρεις να πατήσουν το «κλικ» στο προφίλ σου; Τι πρέπει να γράψεις σε αυτό; Όλα αυτά τα ερωτήματα σου λύνουμε σήμερα με την βοήθεια των παρακάτω tips!

Οι παρακάτω τρόποι θα σε βοηθήσουν να κάνεις το προφίλ σου στην πλατφόρμα το καλύτερο ever και να κεντρίσεις το ενδιαφέρον πολλών και γρήγορα!

#1. Cheeeeeese!

Οι πρώτες εντυπώσεις είναι πολύ σημαντικές! Γι’ αυτό και φρόντισε να βάλεις μια καλή φωτογραφία για το προφίλ σου! Πρέπει να δείχνεις επαγγελματίας αλλά και φιλικός παράλληλα.

#2. Ψώνισέ την λιγάκι…

Είναι σημαντικό να γνωρίζεις ποιες είναι οι ικανότητες σου και να μην φοβάσαι να τις παραδεχτείς και δημόσια! «Ψώνισέ» την λιγάκι λοιπόν, και απέδειξε στους πιθανούς εργοδότες σου ότι είσαι ο καταλληλότερος για την δουλειά!

#3. Πες τα πράγματα με τ’ όνομά τους

Μην φοβάσαι να εκφράσεις όλα όσα ζητάς από τη ζωή και την καριέρα σου! Είναι σημαντικό να φαίνεται ότι έχεις στόχους και θέλεις να τους πετύχεις. Δείχνει δυναμισμό αυτό, τον οποίο όλοι οι εργοδότες αναζητούν στους υπαλλήλους τους.

#4. Άσε την προσωπικότητά σου να λάμψει

Στο summary των 40 λέξεων είναι σημαντικό να δείξεις αυτός που είσαι πραγματικά. Άσε την προσωπικότητά σου να λάμψει και απέδειξε ότι είσαι μοναδικός και ότι, ό,τι κάνεις μπορείς να το καταφέρεις καλύτερα από τους άλλους! Μόνο έτσι θα ξεχωρίσεις από τον όχλο.