«Ξέβγαλε» όλη την κακιά ενέργεια και «γέμισε» και πάλι με καλή διάθεση!


Πόσες φορές έχεις γυρίσει από τη σχολή, τη δουλειά και έχεις πει σε κάποιον φίλο: «Είχα πολύ άσχημη μέρα σήμερα»; Ξέρω, πολλές. 

Παρόλα αυτά, αφού είχες την κακή μέρα, μετά τι κάνεις; Δηλαδή, δεν θα ήταν τέλειο να μπορούσες με κάποιο τρόπο να κάνεις την διάθεσή σου να πάει και πάλι στα ύψη; Υπάρχει κάποιος μαγικός τρόπος γι’ αυτό άραγε; 

Η αλήθεια είναι ότι καμία φορά είναι μικροπράγματα και μικροκαταστάσεις που μπορεί να σου χαλάσουν τη διάθεση. Αλλά τελικά, είναι και «μικρά» πράγματα που χρειάζεται να κάνεις και που θα σου τη φτιάξουν!

Ποια είναι αυτά λοιπόν; Χαλάρωσε στο καναπέ, πάρε βαθιές ανάσες και διάβασε παρακάτω πώς να…. γεμίσεις και πάλι με θετική ενέργεια!

1. Κλείσε το κινητό σου και για μερικές ώρες μην μπεις καθόλου στο διαδίκτυο.

2. Κάνε ένα ζεστό μπάνιο ή ένα χαλαρωτικό αφρόλουτρο.

3. Κάνε γυμναστική και απέβαλε όλη την κακή ενέργεια και τοξίνες.

4. Κάνε ένα μεγάλο περίπατο στο αγαπημένο σου σημείο στην πόλη.

5. Βγάλε όλη την αρνητική ενέργεια εκφράζοντας την απογοήτευσή σου σε ένα κοντινό πρόσωπο.

6. «Χάσου» στις σελίδες ενός καλογραμμένου βιβλίου.

7. Καθάρισε και οργάνωσε τον χώρο σου και δημιούργησε ένα «καθαρό» (από την κακή ενέργεια) περιβάλλον.

8. Περιποιήσου τον εαυτό σου, κάνοντας ένα activity που απολαμβάνεις πολύ. Από το κάνεις ένα μασάζ, μέχρι και το να πιείς ένα ωραίο ποτό. 

9. Μαγείρεψε, ψήσε ή γενικά κάνε κάτι με τα χέρια σου. Ακόμη και το να φτιάξεις ένα έπιπλο από την αρχή! Αυτά τα activities «αδειάζουν» το μυαλό!

10. Κάνε διαλογισμό. Βοηθάει. Αν δεν πιστεύεις στον διαλογισμό, τότε απλά κλείσε για λίγα λεπτά τα μάτια και πάρε 5 βαθιές ανάσες.