Δεν θα είσαι μόνος φέτος την πιο σέξι μέρα του χρόνου, χάρη στο BADOO!


Όλα ξεκίνησαν ένα (μεθυσμένο) βράδυ, σε ένα μπαράκι στα Πετράλωνα. Μόλις είχα «τελειώσει» μία 3μηνη σχέση με έναν τύπο και ήμουν στην φάση που έψαχνα το rebound.

Ήμασταν λοιπόν, έξω με την παρέα (άντρες, γυναίκες, γκέι, στρέιτ απ’ όλα) και συζητούσαμε κλασικά, περί σχέσεων. Πάνω στην κουβέντα, για το πώς επιτέλους θα βρούμε και εμείς οι… λέφτερες τον κατάλληλο άνθρωπο για εμάς, «έπεσε» στο τραπέζι το online dating. Πολλοί φίλοι μου ήταν ήδη φαν του online dating, έχοντας γνωρίσει κόσμο μέσα από αντίστοιχες εφαρμογές, αλλά ποτέ κάτι που να έχει καταλήξει σε κάτι σοβαρό.

Εγώ φυσικά, στην αρχή, ήμουν αρνητική και έλεγα τις κλασικές ατάκες που όλοι λένε όσον αφορά το online dating: «Εγώ είμαι οπισθοδρομική σε αυτά», «Θέλω να γνωρίσω τον άλλον πρώτα από κοντά», και όλα τα σχετικά που λένε όλοι οι διστακτικοί πριν πατήσουν το κουμπί του download και κατεβάσουν τελικά τη ριμάδα την εφαρμογή, με την ελπίδα ότι θα τους αλλάξει ζωή.

Μετά από πολλή (πολλή όμως) κουβέντα και αρκετά κοκτέιλς, την επόμενη μέρα, αποφάσισα να κάνω μια έρευνα. Γκούγκλαρα λοιπόν, την φράση “online dating”. Πρώτο-πρώτο στην λίστα «σκάει» το BADOO. Πατάω στο link. Βλέπω πολλά ενδιαφέροντα αγόρια στην κεντρική φωτογραφία (λογικό, αν σκεφτείς ότι η εφαρμογή έχει πάνω από 373 εκατομμύρια χρήστες!) και αποφασίζω να ενδώσω και να κατεβάσω το app στο κινητό μου.

badoo_001.jpg 

Σερφάρω στην εφαρμογή για λίγα λεπτά –αφού έκανα εγγραφή, μέσω του προφίλ μου στο Facebook, ευκολάκι δεν πήρε ούτε 5 λεπτά-, και γρήγορα συνειδητοποιώ το εξής τέλειο feature που έχει η εν λόγω εφαρμογή. Απ’ ότι φαίνεται, μπορεί κανείς να βάλει την φωτογραφία του αγαπημένου του celebrity (Idris Elba σ’αγαπώ!) και μέσω του app να βρεις τους σωσίες του!

Εντάξει, εκεί καταλαβαίνεις ότι έχασα ώρες ολόκληρες μίας και από περιέργεια και μόνο ήθελα να δω πόσοι σωσίες των αγαπημένων μου (και πιο hot) σταρ, υπάρχουν στην Ελλάδα!

Αλλά το καλό, ειδικά για εμένα που ήμουν πρωτάρα στο online dating, είναι το γεγονός ότι αυτή η εφαρμογή είναι πολύ ασφαλής απέναντι στον χρήστη. Δηλαδή, όσοι είναι πιστοποιημένοι (άρα και πραγματικοί) χρήστες, έχουν ένα μπλε τικ στο προφίλ τους, κάτι που σου βεβαιώνει ότι αυτός ο άνθρωπος που μιλάς είναι σίγουρα ο άνθρωπος που βλέπεις στο προφίλ.

Και γενικά, μέχρι και την φωνή αυτού/αυτής που μιλάς μπορείς να ακούσεις αρκεί να παρακολουθήσεις τα βίντεο του/της και να δεις τα τελευταία του/της ποστ στο Instagram. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να σκρολάρεις στο προφίλ τους!

Και εννοείται, αν δεν θέλεις να μιλήσεις σε κάποιον, έχοντας κάνει μία πρώτη κουβέντα μαζί του (βλ. χρήστης Ηλίας, 32), το BADOO σε προστατεύει «μπλοκάροντας» υπό μία έννοια τα μηνύματα του χρήστη.

Έτσι, λοιπόν, αποφάσισα, ότι μου ταιριάζει το online dating. Και ειδικά, με το BADOO, γιατί νιώθω ότι προσφέρει αυτή την ασφάλεια.

Αρχίσαμε λοιπόν, να «παίζουμε» πολύ με το app, όλη η παρέα! Και ενώ εγώ ακόμη να βρω το άλλο μου μισό, ένας φίλος που θέλει απεγνωσμένα φέτος την ημέρα του Αγ. Βαλεντίνου να μην είναι για άλλη μια φορά μόνος στο σπίτι, του είπα να δοκιμάσει το BADOO.

Ο ίδιος λατρεύει την Angelina Jolie (ε, λογικό), και δοκιμάσαμε το app βάζοντας την φωτογραφία της πανέμορφης ηθοποιού στο feature Lookalikes”.

Ιδού, το αποτέλεσμα.

badoo_002.jpg 

Και το καλύτερο είναι ότι έχει τώρα επιλογές, από εκεί που θα καθόταν στον καναπέ, βλέποντας Peaky Blinders μόνος του!

Έτσι και στον φίλο μου εξασφάλισα ραντεβουδάκι για την πιο ρομαντική ημέρα του χρόνου –η οποία πλησιάζει επικίνδυνα- και για εμένα όλο και κάτι θα βρω που είμαι… head-over-heels για τον Idris Elba!

badoo_003.jpg 

Έλα καλό μου BADOO! Δείξε μου με ποιον θα βγω ραντεβού στις 14 του Φλεβάρη!