4 tips που θα κάνουν τα social media και πάλι υποφερτά


Είναι όλα όμορφα όταν είσαι σε μια σχέση. Και ειδικά, αν είσαι λίγο social media junkie, τότε αυτά είναι ό,τι πρέπει για να κηρύξεις τον έρωτά σου με αυτό τον άνθρωπο.

Τι κάνεις όμως, όταν χωρίσεις; Δηλαδή, όλα αυτά τα θαυμάσια πράγματα που έκανες πριν με αυτήν/ον και τα οποία διαλαλούσες μέσα από το Instagram ή το Facebook, τώρα κόβονται. Και καλά αυτό, το συνηθίζεις, αλλά τι γίνεται όταν ο/η πρώην έχει και αυτός/η social media και με κάθε scroll down που κάνεις μπορείς να δεις τι συμβαίνει στην ζωή του άλλου;

Ευτυχώς, υπάρχουν μερικά καλά τρικ τα οποία απαλύνουν λίγο την κατάσταση και που θα σε βοηθήσουν ώστε να μην βλέπεις τι συμβαίνει στην ζωή του/ης πρώην κάθε τρεις και λίγο.

#1. Ό,τι κι αν κάνεις, μην παρακολουθείς

Κάνε block τον/την πρώην ώστε να μην βλέπεις τι συμβαίνει στην ζωή του. Και κατεύνασε κάθε επιθυμία που έχεις να μπεις στο προφίλ του και να τσεκάρεις τι κάνει!

#2. Διέγραψε όλες τις φωτογραφίες του παρελθόντος

Το έκανε και ο The Weeknd όταν χώρισε από την Selena Gomez. Και θα πρέπει να το κάνεις κι εσύ! Δεν υπάρχει λόγος να κρατάς δημόσια αναμνήσεις που σε αυτή την φάση δεν σε βοηθάνε να προχωρήσεις μπροστά.

#3. Μην διατυμπανίζεις τον πόνο σου –αλλά μην λες και ψέματα

Δεν υπάρχει λόγος να δείχνεις πώς είναι η κατάστασή σου. Δηλαδή ούτε αν… σέρνεσαι στα πατώματα είναι εύλογο να το εκφράζεις στα social media, ούτε να δείχνεις ότι «περνάς και μόνος/η σου καλά», αν δεν περνάς. Κράτα ισορροπίες σε κάθε περίπτωση.

#4. Αν έχεις πολύ οργή ή αλλά συναισθήματα μπλόκαρέ τα

Από τα social media τουλάχιστον! Αν δεν είχες καλό χωρισμό, αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να αρχίσεις το διαδικτυακό «κράξιμο» ή αν σε πιάσει η λαχτάρα να στείλεις μήνυμα στο Messenger ή οπουδήποτε αλλού, απλά μπλόκαρε αυτή την επιθυμία σου! Και για ακόμη πιο ήρεμο “state of mind”, απλά πάτα το άτιμο “unfriend” και ησύχασε μια και καλή!