Tips για να έχεις την τέλεια βαλίτσα στις καλοκαιρινές σου εξορμήσεις!


Και ναι! It’s official! Το καλοκαίρι είναι εδώ και δεν υπάρχει καλύτερο μέρος στον κόσμο από την Ελλάδα, για να το περάσεις. Είτε είσαι του camping, είτε του ξενοδοχείου, είτε του άγριου τοπίου, είτε της κυκλαδίτικης αισθητικής, η χώρα μας το καλοκαίρι έχει άπειρους προορισμούς και πολλές επιλογές για όλα τα γούστα και όλα τα budget.

Ήρθε λοιπόν, αυτή η στιγμή που τόσο καιρό περίμενες! Οι καλοκαιρινές διακοπές. Είσαι έτοιμος να πακετάρεις, να πάρεις τα… μπαγκάζια σου και να φύγεις από την πόλη! Οπότε, προορισμός: Check. Παρέα: Check. Εισιτήρια: Check. Βαλίτσα: ;;

Αν, ένα πράγμα υπάρχει με το οποίο δεν μπορείς να «συμβιβαστείς» το καλοκαίρι είναι να φτιάξεις την βαλίτσα. No problem, γιατί σήμερα θα το λύσουμε κι αυτό. Αρκεί να ακολουθήσεις τα παρακάτω tips και θα φύγεις για διακοπές, ξέγνοιαστος και χαλαρός!

Πάρε την σωστή βαλίτσα

Οκέι, ένα sack voyage το κουβαλάς εύκολα παντού, αλλά μια «καλή» βαλίτσα επιβάλλεται να έχεις για να προστατέψεις τα πολύτιμα υπάρχοντά σου. Μια με σκληρό περίβλημα και ροδάκια θα κάνει την ζωή σου πιο εύκολη, trust me.

Ξεκίνα το… στρίψιμο

Δεν είναι και το καλύτερό σου να τσαλακώνονται τα ρούχα σου; Στρίψ’τα! Άρχισε να τα τυλίγεις σε ρολό και έτσι ούτε θα τσαλακωθούν, άσε που θα σώσεις χώρο από την βαλίτσα.

Κινήσου με στρατηγική

Πέρα από το «στρίψιμο» το να βρεις ένα έξυπνο τρόπο να τοποθετήσεις τα υπάρχοντά σου, θα αλλάξει όλη την κοσμοθεωρία σου! Για παράδειγμα, τα πιο «χοντρά» ρούχα βάλ’τα στην αρχή και πάνω σε αυτά, «χτίσε» την βαλίτσα σου, συμπεριλαμβάνοντας και τρικ όπως το παραπάνω ή το κρύβεις τις ζώνες σου μέσα σε κάλτσες κτλ.

Κάλυψε τα κενά

Αν πιστεύεις ότι δεν χωράνε όλα τα ρούχα στην βαλίτσα σου, απλά κοίτα καλύτερα! Αξιοποίησε όλο τον χώρο της βαλίτσας σου, με κάθε δυνατό τρόπο. Αν για π.χ. όλα σου τα ρούχα έχουν πιάσει τον περισσότερο χώρο στη βαλίτσα, φρόντισε τα πιο… ντελικάτα ρούχα, εσώρουχα, αξεσουάρ, μαγιό κτλ. να τα χώσεις ανάμεσα σε κενούς, μικρούς χώρους της αποσκευής σου.

Travel size for life

Πολύ λίγες φορές, το δωμάτιο που θα μείνεις θα έχεις τα απαραίτητα που χρειάζεσαι για την καθημερινότητά σου στις διακοπές. Και αυτό ισχύει ακόμη περισσότερο, όταν πας camping. Προϊόντα όπως σαμπουάν, αφρόλουτρο, οδοντόκρεμα κτλ. φρόντισε να προμηθευτείς σε travel size συσκευασίες που δεν πιάνουν χώρο και κυρίως δεν βαραίνουν την βαλίτσα.