Τώρα θα ανυπομονείς να έρθει η Δευτέρα…


Εντάξει, δεν φτάνει που είναι καλοκαίρι και έχεις ξεμείνει στην πόλη, πρέπει και να δουλεύεις κάθε μέρα. Καμιά φορά, πιστεύω ότι οι 2 μέρες του Σαββατοκύριακου δεν είναι αρκετές ούτε για να μας ξεκουράσουν, ούτε για να απολαύσουμε τους φίλους, τον/την σύντροφό μας και την πόλη μας anyway, έτσι όπως θα θέλαμε και όπως θα έπρεπε!

Γιατί να σου πω κάτι; Πώς θα βρούμε την διάθεση να αντιμετωπίσουμε την σκληρή πραγματικότητα της δουλειάς, όταν τις υπόλοιπες ώρες της ημέρας, δεν απολαμβάνουμε την ζωή μας πραγματικά; Γιατί όπως σου είπα, αυτές οι 48 του σουκού, δεν φτάνουν για τίποτα!

Αποφάσισα λοιπόν, ότι πρέπει να την «δούμε» αλλιώς την κατάσταση. Γιατί αφού δεν πάει ο Μωάμεθ στο βουνό (aka εμείς σε κάποιο νησί), θα πάει το βουνό στον Μωάμεθ! Το μόνο που πρέπει να κάνεις, είναι να αλλάξεις λίγο την καθημερινότητά σου. Ναι, ακόμα και αν δουλεύεις. Ναι, ακόμα και αν είναι καλοκαίρι. Δεν χρειάζεται ξέρεις, να κάνεις πολλά για να περάσεις καλά. Λίγη δημιουργικότητα θέλει και θα δεις ότι κάθε μέρα θα είναι λες και είναι σαββατοκύριακο. Μετά από τις παρακάτω προτάσεις, θα εύχεσαι να έρχεται η Δευτέρα πιο γρήγορα…

#1. Πήγαινε για μπάνιο μετά την δουλειά

Ακόμα και αν έχει πέσει λίγο ο ήλιος, θα δροσιστείς βουτώντας το σώμα σου στην θάλασσα, και κυρίως θα ξεχαστείς για το αυριανό meeting!

#2. Δοκίμασε μια νέα συνταγή κοκτέιλ

Το αλκοόλ πάντα βοηθάει την κατάσταση. Δοκίμαζε τώρα που είναι καλοκαίρι, κάθε μέρα και μια νέα συνταγή ενός δροσιστικού κοκτέιλ!

#3. Πήγαινε (θερινό) σινεμά

Με θέα την Ακρόπολη ενώ ακούς τα τζιτζίκια (οκέι και την ταινία) και ποιος δεν θα ξεχαστεί λιγάκι;

#4. Κάλεσε τους φίλους σου σπίτι

Φάτε, πιείτε, διασκεδάστε. Δεν χρειάζεται να το ξενυχτήσετε μέχρι το πρωί για να περάσετε καλά. Ξεκινήστε από νωρίς και τελειώστε νωρίς, για να είσαι και φρέσκος αύριο στην δουλειά!