Τα πράγματα πάνε καλά, πολύ καλά, και όχι δεν είναι ιδέα σου.


Μερικές φορές, είμαστε τόσο ερωτευμένες που δε μπορούμε να δούμε καθαρά. Θέλουμε τόσο πολύ τον σύντροφό μας, που δεν είμαστε σίγουρες αν οι εκτιμήσεις μας για τη σχέση συνολικά, είναι σωστές. Μπορεί να θυμώνουμε για τους τσακωμούς και να νιώθουμε ότι όλα πάνε στραβά ή να περνάμε καλά με τις εξόδους και να εθελοτυφλούμε στα βασικά.

Αν, λοιπόν, σου συμβαίνουν τα παραπάνω και θες να κάνεις ένα γρήγορο τσεκ στο αν η σχέση σου είναι υγιής και έχει μέλλον, διάβασε την παρακάτω λίστα την οποία βρήκαμε στο My Domaine το οποίο συμβολεύτηκε ειδικό. 

Να 3 σημάδια μιας υγιούς σχέσης:

#1. Υπάρχει αμοιβαίος σεβασμός

Θαυμάζεις τα προτερήματά του και αναγνωρίζεις τις ανάγκες του, τις επιθυμίες του, που δεν έχουν να κάνουν με σένα. Αντίστροφα, και εκείνος κάνει το ίδιο.

#2. Πραγματικά απολαμβάνετε να περνάτε χρόνο μαζί

Αν το να περνάς χρόνο με τον καλό σου σε αγχώνει ή σου φέρνει περισσότερο άσχημα συναισθήματα από θετικά, τότε καμπανάκι!

#3. Είστε ανεξάρτητοι

Απολαμβάνετε να είστε μαζί αλλά αυτό δε σημαίνει ότι πρέπει να είμαστε μαζί όλη την ώρα. Για την ακρίβεια, είναι υγιές και οι δύο να κάνετε πράγματα χωριστά, εκτός δουλειάς. Την ίδια ώρα, να μην πιέζεστε αλλά να θεωρείτε ωραίο αυτό που γίνεται. Αυτό βοηθάει τη σχέση να αναπνεύσει και να εξελιχθεί. Χτίζει εμπιστοσύνη.