Η συνήθεια που πρέπει να αποκτήσεις για να χαμογελάς συχνότερα


Warning: htmlspecialchars() expects parameter 1 to be string, array given in /var/www/vhosts/platform.gr/public_html/templates/theme2073/html/com_content/article/default.php on line 100
Είναι πολύ απλό, αλήθεια!
Κείμενο: Μαριέτα Χριστοπούλου

Είναι πολύ απλό, αλήθεια!

Μέσα σε όλη αυτή την τρελά που ζούμε, υπάρχουν άπειροι λόγοι να βάλουμε τα κλάμματα, και  - νομίζουμε- λίγοι που θα μας φέρουν το χαμόγελο στα χείλη. Ε, δεν είναι έτσι ακριβώς. Υπάρχουν τρόποι να νιώθουμε καθημερινά καλύτερα, ακόμα κι όταν όλα γύρω τρέχουν με τρελούς και δύσκολους ρυθμούς.

Ξεκίνα από τα ευκολάκια. Βάλε στην καθημερινότητά σου, τη συνήθεια να γράφεις ή να λες τα πράγματα για τα οποία νιώθεις ευγνώμων. Έρευνες έχουν δείξει ότι το να νιώθεις ευγνώμων, μπορεί να αυξήσει τα επίπεδα ευτυχίας σου και να μειώσει την κατάθλιψη. 

Κάνε, λοιπόν, αυτή τη συνήθεια, ρουτίνα σου. Το μυαλό σου, θα αρχίσει με αυτό τον τρόπο να συνηθίζει στο καλό και αυτό μάντεψε... μόνο καλά μπορεί να φέρει!

Πες ευχαριστώ. Γράψε ευχαριστώ. Που έχεις την υγεία σου, που πίνεις νερό, που γέλασες, που έχεις φίλους, που αναπνέεις... άπειροι λόγοι....

Πηγή:

http://www.allyou.gr/psychology/egw/26025-i-synitheia-pou-prepei-na-apoktiseis-gia-na-xamogelas-syxnotera