Οκέι, οι καιροί είναι δύσκολοι, αλλά εμείς σου λέμε πώς να περάσεις καλά!


Την έχουμε ακούσει άπειρες φορές την ίδια… καραμέλα: «Οι καιροί είναι δύσκολοι!». Ακούς την ατάκα αυτή από τους γονείς σου, την κοπέλα σου, τους φίλους σου, το αφεντικό σου! Αρκετά! Φτάνει η μιζέρια! Οκέι, κανείς δεν έχει τους ίδιους οικονομικούς πόρους με αυτούς που όλοι είχαμε πριν μερικά χρόνια, και όσο ακριβή και αν είναι η ζωή, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορείς να περάσεις καλά!

Ετοιμάσου λοιπόν, για ατελείωτο fun, για με τα παρακάτω 5 tips και καλά θα περάσεις και πολλά χρήματα δεν θα ξοδέψεις και την κοινωνική σου ζωή δεν θα θυσιάσεις!

#1. Πες «ναι» στις προσφορές: Ναι, ναι αυτά τα κουπόνια και τοι προσφορές φαγητού που σου στέλνει το e-food.gr είναι μια πολύ καλή εναλλακτική για να παραγγείλεις φαγητό όταν τα φιλαράκια σου είναι στο σπίτι και δεν έχετε τι να φάτε! Παρόμοιες προσφορές βγάζουν και πολλά εστιατόρια. Μήπως ήρθε η ώρα να τις αξιοποιήσεις;

#2. Επισκέψου τα local events της γειτονιάς: Τα έμαθες; Τα συνοικιακά πάρτι και events είναι και τα καλύτερα! Και ακόμη καλύτερη είναι η ελεύθερη είσοδος που έχουν!

#3. Άραξε στο σπίτι: Tσάμπα έχεις το βάλει Netflix; Αξιοποίησέ το και κάλεσε τους κολλητούς ή την κοπέλα σου στο σπίτι και δείτε μια ταινία ή την αγαπημένη σας σειρά. Πάρε και μερικές μπύρες από το περίπτερο και θα περάσετε σούπερ!

#4. Πολιτισμός on point: Το ήξερες ότι η τέχνη είναι fun; Κι όμως! Υπάρχουν τόσες πολλές εκθέσεις στην πόλη μας, που είναι και εξαιρετικά ενδιαφέρουσες και έχουν ελεύθερη είσοδο! Γιατί να μην εκμεταλλευτείς τα… οφέλη που σου προσφέρει η πόλη σου;

#5. Κάνε εθελοντισμό: Οκέι, καλά τα πάρτι αλλά η ικανοποίηση που θα πάρεις κάνοντας εθελοντισμό δεν συγκρίνεται με τίποτα άλλο. Ασχολήσου με την κοινότητα, βρες έναν κοινωφελή οργανισμό που σε ενδιαφέρει και πρόσφερε τις υπηρεσίες σου!