Μήπως αυτός είναι ο λόγος που δεν έχεις βρει ακόμα το… match σου;


Αχ, αυτό το Tinder. Aρχικά, μας το «πούλησαν» σαν την straight απάντηση του app για γκέι άνδρες και γυναίκες (βλ. Grindr) και τώρα έχει γίνει συνώνυμο με μια νέα κουλτούρα και μια νέα γενιά πραγμάτων στις σχέσεις των millennials. «Δεν θα χρειαστεί ποτέ ξανά, να την πέσω σε γκόμενα σε μπαρ!», μπορεί να σκέφτηκες. «Θα βρω το επόμενο μωρό, ενώ φοράω τις πιτζάμες μου!», είπες στον κολλητό σου αποφασισμένα.

Μα πόσο αφελής μπορεί να είσαι; Όλοι εμείς οι χρήστες του Tinder δηλαδή! Αν νόμιζες ότι με το πρώτο swipe στα δεξιά, θα έβρισκες και τον έρωτα της ζωής σου (που btw έχει τέλειο σώμα και της αρέσουν και τα σπορ), τότε ζεις μια αυταπάτη. Αλλά ακόμη και για ένα επιτυχημένο one night stand, μπορεί η κατάσταση να φαντάζει λίγο δύσκολη. Υπάρχει λόγος για αυτό και δεν είναι μόνο οι λάθος ατάκες που μπορεί να πετάς καμιά φορά, στις υποψήφιες παρτενέρ.

Αν περνάς λοιπόν και εσύ αυτό το… Γολγοθά, τότε είναι πολύ πιθανό να κάνεις κάποιο από τα παρακάτω 7 λάθη. Είναι τα πιο συχνά που κάνουν άνδρες και γυναίκες και ίσως οι λόγοι που μέχρι και σήμερα είσαι… μπακούρι!

#1. Δεν έχεις αρκετές φωτογραφίες (ώστε να δώσεις μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα του πώς είσαι).

#2. Έχεις ένα ολόκληρο… κατεβατό στο προφίλ σου περιγράφοντας ποιος είσαι. Keep it simple.

#3. To προφίλ σου είναι λίγο προσβλητικό προς τις γυναίκες. Γυναίκες πας να βρεις, μην το  ξεχνάς!

#4. Κάνεις κακή πρώτη εντύπωση με το… καλημέρα σας! Πρόσεξε τι γράφεις!

#5. Λες ψέματα για το ποιος είσαι ή τι δουλειά κάνεις. Honesty is the best policy.

#6. Δεν κάνεις συχνά swipe right ή το αντίθετο. Είπαμε να βρεις κοπέλα αλλά όχι κι έτσι!

#7. Είσαι πολύ ντροπαλός. Μην φοβάσαι! Πιάσε της την κουβέντα!