Feel better now!


Με τους γρήγορους ρυθμούς που ζούμε καθημερινά είναι αναπόφευκτο να μην έχουμε συχνά άγχος. Είτε αφορά για την δουλειά, την οικογένειά ή τις προσωπικές μας σχέσεις. Το στρες έχει γίνει πλέον μια “φυσιολογική” συνήθεια με την οποίά έχουμε μάθει να ζούμε και να αισθανόμαστε τόσο έντονα καμιά φορά, ώστε να μην ξέρουμε πώς να το αποβάλλιουμε.

Στην πραγματικότητα όμως, είναι πολύ εύκολο να νιώσουμε καλύτερα στην στιγμή, με τρόπους που είναι τόσο απλοί που δεν χρειάζεται καν να καταβάλουμε πολύ κόπο και κυρίως χρόνο από τις πολυάσχολες ζωές μας!

Δες παρακάτω λοιπόν 6 τρόπους για να φτιάξεις την διάθεσή σου μέσα σε λίγα μόνο δευτερόλεπτα!

#1. Φλέρταρε με κάποια: Είτε έχεις σχέση, είτε όχι, το φλερτ πρέπει να υπάρχει στην ζωή μας. Είναι το ιδανικό boost που χρειαζόμαστε για να μας ανεβάσει την διάθεση αλλά και ακόμα σημαντικότερα, την αυτοπεποίθηση.

#2. Κάνε μια καλή πράξη: Δεν υπάρχει τίποτα πιο ικανοποιητικό από το να βοηθάς τους άλλους. Δεν χρειάζεται να ξεκινήσεις μια φιλανθρωπική οργάνωση για να το κάνεις αυτό! Οι μικρές, καθημερινές πράξεις είναι αρκετές για να σε κάνουν να αισθανθείς καλύτερα. Δώσε λοιπόν την θέση σου στο λεωφορείο σε μια ηλικιωμένη γυναίκα ή βοήθησε την να περάσει τον δρόμο και αμέσως θα νιώσεις καλά!

#3. Εμπνεύσου από το άγνωστο: Είναι συναρπαστικό και αναζωογονητικό να μαθαίνεις για πράγματα που υπάρχουν στον κόσμο, και τα οποία δεν γνωρίζεις. Δες ένα βίντεο με ζώα, για το διάστημα ή οτιδήποτε άλλο που πιστεύεις ότι μπορεί να σου κινεί το ενδιαφέρον και θα εμπνευστείς σίγουρα από αυτό.

#4. Free hugs here: Η γλώσσα του σώματος και η επαφή με κάποιον άνθρωπο, ακόμα και μια γρήγορη αγκαλιά με κάποιον που νοιάζεσαι, θα σε γεμίσει θετική ενέργεια και ζεστασιά.

#5. Χαμογέλα περισσότερο: Τόσο απλό αλλά θαυματουργό. Έρευνες έχουν δείξει ότι άνθρωποι που χαμογελάνε περισσότερο, έχουν καλύτερη διάθεση και συχνά, μεγαλύτερο μέσο όρο ζωής.

#6. Κάτσε σωστά: Θυμάσαι που σου έλεγε η μητέρα σου να μην καμπουριάζεις; Είχε δίκαιο γιατί η σωστή στάση του σώματος θα σου τονώσει την διάθεση και αυτοπεποίθησή σου και γρήγορα!