Απλές αλλαγές που θα σε γεμίσουν με όμορφα συναισθήματα.


Απλές αλλαγές που θα σε γεμίσουν με όμορφα συναισθήματα.

Αν αναρωτιέσαι "τι κάνει ο κόσμος και είναι ευτυχισμένος;" ή "ποιά μικρή αλλαγή μπορώ να κάνω για να χαμογελάω περισσότερο" τότε βρίσκεσαι στο σωστό άρθρο. 

Και αυτό γιατί σήμερα θα μοιραστώ μαζί σου, μερικές απαντήσεις χρηστών του Quora στην ερώτηση "Tι μπορώ να κάνω μια ώρα την ημέρα που θα μου καλυτερέψει τη ζωή σε 30 μέρες"; Έξυπνη ερώτηση και ακόμα πιο έξυπνες οι απαντήσεις απλών ανθρώπων οι οποίοι προφανώς μέσα από την εμπειρία τους δίνουν τις συμβουλες τους. Να, λοιπόν, τι προτείνουν:

Φτιάξε κάτι. Zούμε σε μια κοινωνία που η κατανάλωση παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο. Σπάνια έχουμε χρόνο να φτιάξουμε πράγματα! Καν' το και θα νιώσεις πολύ μα πολύ ωραία!

Δώσε χώρο στην οικογένειά σου. Βρες χρόνο για τους αγαπημένους σου και ειδικά για τους γονείς σου. Οι τελευταίοι, ξέρουν τα πάντα για εσένα αλλά εσύ είναι πολύ πιθανό να ξέρεις ελάχιστα. Κάνε ερωτήσεις, ανακάλυψε τις ιστορίες τους.

Κατέβασε ιδέες! Αφιέρωσε μια ή μισή ώρα της μέρας σου, στη σκέψη. Κατέβασε ιδέες για το μέλλον, για το πως θα κάνεις τη ζωή σου καλύτερη, για το τι θες να κάνεις αύριο. Αν οι "ιδέες" σου φαίνονται δύσκολες, τότε αρκέσου στις λέξεις. Γράψε κάθε μέρα τι σε κάνει χαρούμενη. Στο τέλος του μήνα θα έχεις ένα ημερολόγιο - ύμνο στη ζωή σου, του οποίου θα αρκεί ένα και μόνο ξεφύλλισμα για να θυμηθείς ότι περνάς καλά.

Πηγή:

http://www.allyou.gr/psychology/egw/23748-i-mia-ora-tin-imera-pou-borei-na-allaksei-ti-zoi-sou-pros-to-kalytero