Μερικοί άντρες δε μένουν μόνο στο σώμα!


Δύσκολο να σε πείσω αλλά ίσως οι άντρες είναι λίγο παρεξηγημένοι. Τι νομίζεις πως προσέχουν περισσότερο όταν κοιτάνε μια γυναίκα;  Ξέρω τι θα σκεφτείς. Τα δυνατά σημεία του σώματός της, σωστά; Και γιατί αυτό να είναι απαραίτητα κακό; Αρκεί να μην μένουν μόνο εκεί.

Όσοι, λοιπόν, δεν μένουν στο πλούσιο μπούστο και στους σφιχτούς γλουτούς, για να το θέσουμε κομψά, κάνουν focus στα εξής:

Στο πώς περπατάς:
Άνετη, με αέρα και το κεφάλι ψηλά: Θα γυρίσουν να σε κοιτάξουν και οι γυναίκες, να είσαι σίγουρη. Ό,τι κι αν φοράς.

Στη γλυκιά, αισθησιακή φωνή:
Σε ποιον αρέσουν οι γυναίκες που βρίζουν ή τσιρίζουν; Που μιλάνε δυνατά λες και διαλαλούν ζουμερές ντομάτες στη λαϊκή; Στους άντρες αρέσουν εκείνες που έχουν γλυκιά φωνή με ολίγο από αισθησιασμό.

Στο πώς χορεύεις:
Προκλητικά, πρόστυχα ή απλά σέξι; Και για να εξηγούμαστε, το απλά σέξι περιγράφει μια γυναίκα που αφήνεται στη μουσική και λικνίζει το κορμί της απολαμβάνοντας το χορό. Αυτό.  

Στο εάν και πώς γελάς:
Είσαι ή το παίζεις σοβαρή, ξινίζεις μούτρα με το παραμικρό, χμ, δεν έχεις και τόσες πιθανότητες να αρέσεις. Εάν όμως είσαι μια γυναίκα που γελάει με την καρδιά της, η χαρά της ζωής προσωποποιημένη, ε, ναι, αρέσεις. 

Στο πώς μυρίζεις:
Μπορείς να ελκύσεις κάποιον μόνο και μόνο με το άρωμά σου; Καλά, είναι οι άντρες τόσο ρομαντικοί που να εκτιμήσουν την εσάνς του φρεσκοκομμένου γιασεμιού; Κι όμως!

Πόσο τους είχαμε παρεξηγήσει τελικά, δε λέγεται. 

Πηγή:

http://www.allyou.gr/psychology/sxeseis/22610-ti-prosexoun-sta-alitheia-oi-antres-otan-mas-vlepoun