Αμερικανοί ειδικοί αποκαλύπτουν ποια είναι τα μυστικά της καθημερινής επιτυχίας.


Οι μέρες που περνούσες αναρωτώμενη/οςτι κάνεις λάθος και δεν εξελίσσεσαι επαγγελματικά και προσωπικά έρχονται επιτέλους στο τέλος τους. Κι αυτό γιατί Αμερικανοί ειδικοί πρόσφατα αποκάλυψαν στο Business Insider ποια είναι τα μυστικά των επιτυχημένων ανθρώπων μετά την απομάκρυνση από το γραφείο τους. Και ναι, μας προτείνουν να τους αντιγράψουμε. Συγκεκριμένα, λοιπόν, οι πετυχημένοι άνθρωποι:

#1. Δε βλέπουν τηλεόραση. Και εμείς κολλήσαμε με το «Stranger Things» και φυσικά ακόμα και οι επιτυχημένοι άνθρωποι έχουν δικαίωμα στο binge watching. Ωστόσο, οι τελευταίοι δεν συνηθίζουν να κάθονται με τις ώρες μπροστά στην τηλεόραση και τον υπολογιστή τους. Αντίθετα, δεν περνούν παραπάνω από μια ώρα καθημερινά μπροστά από τη μικρή οθόνη.

#2. Ασκούνται σε καθημερινή βάση. Οι επιτυχημένοι άνθρωποι πιστεύουν απόλυτα στο αρχαίο ρητό «Νους υγιής εν σώματι υγιεί». Με άλλα λόγια, αντιλαμβάνονται ότι το σώμα και το μυαλό είναι συνδεδεμένα και κάνουν τα πάντα για να φροντίζουν και τα δύο. Επομένως, μετά τη δουλειά, αντί για ποτά με τους φίλους τους, συνηθίζουν να πηγαίνουν απευθείας το γυμναστήριο.

#3. Βγαίνουν ραντεβού. Και αυτό γιατί αντιλαμβάνονται απόλυτα πόσο σημαντική και εύθραυστη είναι για την καθημερινότητά τους η ισορροπία ανάμεσα στην καριέρα και την προσωπική τους ζωή.

Διάβασε ακόμα:Τιλέειτοαγαπημένοσουποτόγιατονχαρακτήρασου

#4. Προγραμματίζουν πότε θα δουν τους φίλους τους. Με αυτόν τον τρόπο, η έξοδος «σπάει» την εργασιακή ρουτίνα και το φορτωμένο πρόγραμμά τους, βοηθώντας τους να αποσυμπιέζονται και να αποφορτίζονται.

#5. Κάνουν κάτι που τους αρέσει καθημερινά. Η επιτυχία μπορεί να μην φέρνει την ευτυχία αλλά το αντίθετο μάλλον ισχύει. Και αυτό γιατί οι επιτυχημένοι άνθρωποι φροντίζουν καθημερινά να αφιερώνουν χρόνο σε κάτι που τους αρέσει και τους γεμίζει ικανοποίηση: από την εθελοντική εργασία μέχρι ένα ποτό με τους φίλους τους ή το άλλο τους μισό.

Διάβασε ακόμα:

7στάσειςζωήςπουθααλλάξουντοντρόποπουσκέφτεσαι

10μέρηπουπρέπειναεπισκεφθείςπριντα30

Ηεικόναπουέγινεviralγιατουςλάθοςλόγους