Τα πρώτα κρύα είναι εδώ και να πως θα κάνεις οικονομία.


Η θερμοκρασία έχει αρχίσει να πέφτει, τα πρώτα "τουρ τουρ" κάνουν την εμφάνιση τους και εσύ σκέφτεσαι πολύ σοβαρά να ανοίξεις το καλοριφέρ ή το a/c. Μη! Μη βιαστείς. Ξέρεις πολύ καλά ότι δεν είναι εποχές για σπατάλες. Υπάρχουν πέντε τρόποι που μπορείς να ζεσταθείς χωρίς θέρμανση και εμείς θα σου τους πούμε.

1. Μαγείρεψε

Το τερπνόν μετά του ωφελίμου. Βρες μια συνταγή που να περιέχει τη μαγική λέξη "φούρνος" και μπες στην κουζίνα να την ετοιμάσεις. Ως γνωστόν ο φούρνος ζεσταίνει το χώρο, ενώ για να μαγειρέψεις χρειάζεται να κουνήσεις χέρια πόδια, κάτι που ως γνωστόν ανεβάζει τη θερμοκρασία του σώματος σου.

2. Μάζεψε κόσμο

Ένα γεμάτο σπίτι είναι πάντα πιο ζεστό από ένα άδειο σπίτι. Φέρε κόσμο και ξεκινήστε τη παντομίμα. Όπως και στο νο1, αυτό θα σας βοηθήσει να είστε σε διαρκή κίνηση. Άσε που θα σας αποσπάσει το μυαλό καθώς που να σκέφτεστε τώρα ότι έχει κρύο, όταν ο άλλος κάνει τον Τιτανικό πεσμένος στο πάτωμα.

3. Φάε μπανάνα

Η μπανάνα βοηθάει το θυροειδή σου και τον μυελό των επινεφριδίων που εκκρίνει αδρεναλίνη, να ρυθμίσουν τη θερμοκρασία του σώματος όταν κάνει κρύο. 

4. Πες ναι στην κουβέρτα

Αν έχεις σκοπό να τη βγάλεις στον καναπέ βλέποντας ταινία, πες ναι στην κουβέρτα η οποία θα σε ζεστάνει τέλεια χωρίς έξοδα. Επίσης, ντύσου καλά στο σπίτι. Δε γίνεται να κυκλοφορείς με κοντομάνικο και μετά να γκρινιάζεις για τα λεφτά που θα δώσετε οικογενειακώς στο πετρέλαιο.

5. Κάνε σεξ

Αυτονόητο αλλά οφείλουμε να στο υπενθυμίσουμε. Ένας μαραθώνιος σεξ σου εγγυάται ότι δεν παίζει να κρυώσεις ακόμα και αν το σπίτι έχει 80% υγρασία.