Happy you.


Happy you.

 

Αν και οι γυναίκες του σήμερα λαμβάνουμε πληθώρα πληροφοριών για το πώς να διατηρήσουμε μια υγιή, ευτυχισμένη, ισορροπημένη ζωή, αυτό μπορεί να στραφεί εναντίον μας, αφού μπερδευόμαστε εύκολα και χάνουμε το λογαριασμό. Το αποτέλεσμα;  Να μην μπορούμε να διαχειριστούμε την κατάσταση και να αισθανόμαστε κορεσμένες και σε σύγχυση.

 

Αν ονειρεύεσαι, ωστόσο, μια ισορροπημένη ζωή ανάμεσα στις καθημερινές απαιτήσεις, πρέπει να βάλεις τα πράγματα σε τάξη και να ξεχωρίσεις τα απαραίτητα στοιχεία που θα σου την χαρίσουν απλόχερα.

 

Εδώ είναι μια μικρή, χρήσιμη λίστα:

 

• Φρόντισε να απολαμβάνεις το σεξ τακτικά, διότι έρευνες αποδεικνύουν, πως καταπολεμά την κατάθλιψη και το στρες.

 

• Κοιμήσου απεριόριστα (όχι, εντάξει, μην το παρακάνεις). Από τον ύπνο εξαρτάται ολόκληρη η ύπαρξή σου, αλλά και η ποιότητα των διαπροσωπικών σου σχέσεων.

 

• Βάλε στη ζωή σου τη σωματική άσκηση, που βοηθά στην εγρήγορση του νου (εκτός από τα προφανή θαυματουργά αποτελέσματα στη σιλουέτα σου).

 

Περισσότερα παρόμοια άρθρα μπορείς να βρεις στο www.allyou.gr

 

• Επένδυσε στις αληθινές, ποιοτικές, θετικές ανθρώπινες σχέσεις, γιατί αυτές αποτελούν το όπλο για να ανέβει στα ύψη η αυτοπεποίθησή σου.

 

• Γίνε δεκτική στα χάδια. Είτε πρόκειται για ένα μωρό, είτε για ενήλικα, μια αγκαλιά, ένα χάδι, η σωματική επαφή γενικότερα, που απέχει από το ερωτικό κομμάτι, δίνει την αίσθηση της ασφάλειας και παράλληλα μειώνει τα επίπεδα της ορμόνης του στρες.

 

Περισσότερα παρόμοια άρθρα μπορείς να βρεις στο www.allyou.gr