Μήπως ανήκεις σε κάποια από αυτές;


Μήπως ανήκεις σε κάποια από αυτές;



Είναι γεγονός: το πιο δύσκολο πράγμα στην αρχή (ή κατά τη διάρκεια) μιας σχέσης είναι να καταλάβουμε αν ο άντρας που έχουμε ερωτευθεί μπορεί κάποια μέρα να μας απατήσει. Οι σπόντες, οι περίεργες ερωτήσεις, τα μεταμεσονύχτια βλέμματα στο κινητό του δεν πρόκειται να μας βοηθήσουν, αφού μόνο να μας κάνουν περισσότερο καχύποπτες μπορούν να μας κάνουν. Οι ειδικοί προσπάθησαν να μας βοηθήσουν μέσω διάφορων ερευνών που έχουν ως σκοπό να κατηγοριοποιήσουν τους άπιστους ανάλογα με τις συνήθειές τους ή τα εξωτερικά τους χαρακτηριστικά. Μπορεί τα αποτελέσματα να είναι αμφίβολα, όμως μπορούν να δείξουν μια τάση απιστίας με τη βοήθεια της στατιστικής.

Ποιοι άνθρωποι έχουν την τάση να είναι άπιστοι;

1. Οι ψηλοί άντρες: Μια διαδικτυακή σελίδα για άπιστους ανθρώπους έκανε μια έρευνα και συμπέρανε ότι οι άντρες που είναι πάνω από 1,78 έχουν διπλάσιες πιθανότητες να σε απατήσουν.

2. Όσοι ακούν rock’n’roll: Μια ακόμα έρευνα έδειξε ότι το 41% των ανδρών που απιστούν, ακούν ροκ μουσική. Όσο για τους πιο πιστούς, προτίμησε αυτούς που επιλέγουν rap μουσική!

3. Οι άντρες που είναι τεχνικοί υπολογιστών και οι γυναίκες που είναι καθηγήτριες: Μια έρευνα για την απιστία στον γάμο είχε πολύ συγκεκριμένα αποτελέσματα που αφορούσαν στα επαγγέλματα των ανθρώπων που απατούν πιο εύκολα. Οι τεχνικοί υπολογιστών και οι καθηγήτριες κατέκτησαν την κορυφή και μάλιστα με διαφορά!

4. Οι Γάλλοι: Μια εταιρεία ερωτικών βοηθημάτων έκανε μια έρευνα για τις σεξουαλικές συνήθειες των ανθρώπων και συμπέρανε ότι 75% των Γάλλων παραδέχτηκαν ότι απατούν ή έχουν απατήσει.

5. Οι γυναίκες που έχουν μανία με τα ψώνια: Μπορεί να φαίνεται σαν μια κατηγορία που μπορεί να περιλαμβάνει μεγάλο μέρος του γυναικείου πληθυσμού, όμως στην πραγματικότητα η έρευνα αναφέρεται στις γυναίκες που ασχολούνται περισσότερο με την εμφάνισή τους και τα ψώνια ως αποτέλεσμα της απιστίας τους!

6. Οι χρήστες του Twitter: Γνωρίζαμε ότι τα social media μπορούν να κάνουν κακό στις σχέσεις, όμως η έρευνα του πανεπιστημίου του Missouri έδειξε ότι όσοι χρησιμοποιούν το Twitter έχουν ακόμα περισσότερες πιθανότητες να φλερτάρουν και να απατήσουν.

7. Οι ξανθές γυναίκες: Οι ξανθές περνάνε πιο καλά, θα έλεγε κανείς, και παρόλο που η έρευνα διαδικτυακής σελίδας για την απιστία έδειξε ότι 42% των γυναικών που απιστούν είναι ξανθές και μόλις το 11% είναι μελαχρινές, δεν σημαίνει απαραίτητα ότι όλες οι ξανθές δεν είναι άξιες της εμπιστοσύνης των αντρών.

 

Περισσότερα παρόμοια άρθρα μπορείς να βρεις στο www.allyou.gr