Μαθήματα... αγάπης. 


Η ερωτική σχέση με έναν δάσκαλο ή καθηγητή είναι μια από τις καλύτερες δυνατές επιλογές που μπορείς να κάνεις στα προσωπικά σου. Κυριολεκτικά! Και μιας και πλησιάζει το ρεβεγιόν και θα συναντήσεις πολλούς single teachers εκεί έξω, μάθε τους λόγους που τους κάνουν αξία ανεκτίμητη στα ερωτικά. 

1. Έχουν (άπλετο) χρόνο. Ονειρεύεσαι αξέχαστες καλοκαιρινές διακοπές; Το δικό τους επάγγελμα τους επιτρέπει να βρίσκονται εκτός εργασίας για σχεδόν ολόκληρους τρεις μήνες το καλοκαίρι, ενώ απολαμβάνουν στιγμές χαλάρωσης τόσο τις επίσημες εορτές, όσο και τις αργίες. 

2. Δεν είναι εγωιστές. Αντιθέτως λόγω επαγγέλματος, αυτό που τους ξεχωρίζει είναι η δοτικότητα. Όχι μόνο θέλουν να πλάσουν σωστούς ανθρώπους, αλλά είναι άνθρωποι που δίνουν ανιδιοτελώς αγάπη και γνώση. Αυτό μεταφέρεται τόσο στη σχέση που είναι μια κατάσταση δούναι και λαβείν, όσο και στο... κρεβάτι!

3. Θα "εμπλουτίσουν" το μυαλό σου με γνώση. Οι εκπαιδευτικοί διδάσκουν. Αυτό είναι το επάγγελμα τους και ξέρουν να χειρίζονται κάθε πληροφορία με τον καλύτερο τρόπο. Εκμεταλλεύσου το πάθος του, για να διευρύνεις τους ορίζοντες σου.

4. Κερδίζουν τις εντυπώσεις των γονιών σε χρόνο dt! Από την πρώτη κιόλας μέρα στο σχολείο, αναγκάζονται να αντιμετωπίσουν κάθε λογής γονέα. Δεδομένου, ότι μπορεί να κερδίσει τον γονέα που πιστεύει για το παιδί του τα χειρότερα, οι δικοί σου γονείς θα μοιάζουν παιχνιδάκι. 

5. Είναι δημιουργικοί. Αυτό μεταφράζεται σε ικανότητα να μετατρέπουν και το πιο λυπημένο... μουτράκι σε χαμόγελο. Περνώντας επτά σχεδόν ώρες ημερησίως με τα παιδιά, η φαντασία τους αναπτύσσεται όλο και περισσότερο, προκειμένου να διατηρήσουν ζωντανό το ενδιαφέρον τους. Τι θα έλεγες λοιπόν για ένα σύντροφο, που μπορεί να αλλάξει τη μέρα σου και να την κάνει να μοιάζει με πάρτι;

Επόμενος στόχος για το 2015; Fall in love με έναν εκπαιδευτικό!

Περισσότερα άρθρα για σχέσεις, στο www.allyou.gr