Χαμόγελα για 100 τυχερούς επιβάτες στο αεροδρόμιο της Βενετίας


Χαμόγελα για 100 τυχερούς επιβάτες στο αεροδρόμιο της Βενετίας

 

Στις 22:00 παραμονή πρωτοχρονιάς του 2015 απογειώθηκε η πτήση 2015 της Aegean μαζί με τους 100 τυχερούς επιβάτες που έκαναν Ρεβεγιόν στα 30.000 πόδια λίγο πριν φτάσουν στην πανέμορφη Βενετία και αλλάξουν δύο φορές χρόνο καλωσορίζοντας έτσι δύο φορές τη νέα Χρονιά.

Εκπλήξεις, σαμπάνια και ξεχωριστές γεύσεις περίμεναν  τους 100 επιβάτες που κέρδισαν ανάμεσα στους 172.000 που συμμετείχαν συνολικά στο διαγωνισμό. Τυχεροί και τυχερές από όλη την Ελλάδα και την Κύπρο ταξίδεψαν για να κάνουν αλλαγή χρονιάς στον αέρα.

Στην Βενετία που έφτασαν τους περίμενε ένα δεύτερο ρεβεγιόν το οποίο δεν θα μπορούσε να γίνει πουθενά αλλού, από τις γόνδολες. Πλέοντας στα κανάλια της πόλης παρακολούθησαν τη δεύτερη αλλαγή και είδαν τον ουρανό της να φωτίζεται από τα πυροτεχνήματα. Φυσικά η βραδιά δεν τελείωσε εκεί αφού η νυχτερινή ζωή της πόλης τους περίμενε για να διασκεδάσουν χορεύοντας τις πρώτες ώρες της νέα χρονιάς.

 

omadiki.jpg



Βαρκάδες, σαμπάνια, τοπικές γεύσεις και μία ηλιόλουστη μέρα στη Βενετία περίμεναν τους τυχερούς επιβάτες για να απογειώσουν την πρώτη μέρα της χρονιάς τους. Ανήμερα της πρώτης μέρας του χρόνου, οι τυχεροί ταξιδιώτες μαζί με το πλήρωμα γευμάτισαν σε γνωστό εστιατόριο της πόλης υπό τους ήχους ζωντανής μουσικής.

Χθες το απόγευμα της πρωτοχρονιάς επέστρεψαν στην Αθήνα με τις αποσκευές τους γεμάτες από την Βενετία με όμορφες στιγμές και νέες εμπειρίες. Και επειδή λένε ότι όπως σε βρίσκει η πρώτη μέρα του χρόνου έτσι θα είναι όλη η χρονιά, φαίνεται πως κάποιοι θα ταξιδεύουν αρκετά φέτος. Καλά ταξίδια σε όλους!

Μπορείτε να δείτε όλο τους το ταξίδι εδώ στο www.revegionstonaera.com