Ακόμα μια επιτυχία για την ελληνική τετράδα που ανέπτυξε τη δημοφική πλατφόρμα ιντερνετικών ραδιοφωνικών εκπομπών


Μια μεγάλη αμερικανική εταιρεία digital media εξαγόρασε την Radiojar, μια ελληνική εταιρία που έχει αναπτύξει και προσφέρει μια δημοφική πλατφόρμα ιντερνετικών ραδιοφωνικών εκπομπών (σε αυτήν εκπέμπει και το δικό μας, www.avopolisradio.gr).

Η Radiojar εξαγοράστηκε από την θυγατρική της iHeartMedia, RCS, η οποία είναι ένας μεγάλος πάροχος εκπομπών ραδιοφώνου στο Internet, εξυπηρετώντας περισσότερες από 14.000 εταιρείες ραδιοφωνικής, ψηφιακής, τηλεοπτικής, καλωδιακής και δορυφορικής μουσικής παγκοσμίως.

Στο πλαίσιο της εξαγοράς, η Radiojar θα εξακολουθήσει να λειτουργεί ανεξάρτητα και να παρέχει εργαλεία που επιτρέπουν σε ανεξάρτητους ραδιοφωνικούς σταθμούς, ραδιοφωνικούς σταθμούς και άτομα να δημιουργούν άμεσα τους δικούς τους ραδιοφωνικούς σταθμούς και να μεταδίδουν από οπουδήποτε στον κόσμο.

Το ποσό της εξαγοράς δεν έγινε γνωστό.

Η ελληνική Radiojar ιδρύθηκε το 2013 από τους Στάθη Κουτσογιώργο, Σπύρο Πιλαφά, Φώτη Πολίτη και Γιώργο Τερεζάκη, έχει την έδρα της στο Found.Ation και ανήκει στο χαρτοφυλάκιο της PJ Tech Catalyst Fund, πρόκειται μάλιστα για την πρώτη επένδυση του Jeremie fund ύψους 330.000 ευρώ το 2013.