Μέχρι τις 22 Φεβρουαρίου οι αιτήσεις συμμετοχής στο βραβευμένο πρόγραμμα ενίσχυσης επιχειρηματικότητας PRAKSIS Business Coaching Center

Ήδη ολοκληρώθηκε ο 10ος κύκλος του προγράμματος με τη συμμετοχή 30 νέων και υφιστάμενων επιχειρήσεων

Κείμενο: Ελένη Δανιήλ

Μέχρι τις 22 Φεβρουαρίου 2019, το βραβευμένο πρόγραμμα ενίσχυσης επιχειρηματικότητας PRAKSIS Business Coaching Center, που υλοποιεί η ανθρωπιστική οργάνωση PRAKSIS με την αποκλειστική χρηματοδότηση του Citi Foundation ως μέρος της παγκόσμιας πρωτοβουλίας Pathways to Progress, δέχεται αιτήσεις συμμετοχής. Το πρόγραμμα προσφέρει, εντελώς δωρεάν, εξατομικευμένη επιχειρηματική συμβουλευτική, coaching και εκπαιδευτικά σεμινάρια σε ανθρώπους που θέλουν να ασχοληθούν με το επιχειρείν στην Ελλάδα.

Ήδη ολοκληρώθηκε ο 10ος κύκλος του προγράμματος με τη συμμετοχή 30 νέων και υφιστάμενων επιχειρήσεων. Στην Τελετή Λήξης παρευρέθηκαν, μεταξύ άλλων, ο κ. Αιμίλιος Κυριάκου, Citi Country Officer Ελλάδος, Κύπρου & Μάλτας, ο κ. Κωνσταντίνος Μαρινάκης, Γενικός Διευθυντής της Oriflame και ο κ. Paul Kidner, Γενικός Διευθυντής του The People’s Trust.

Η Ντίνα Βαρδαραμάτου, πρόεδρος της PRAKSIS, δήλωσε: «Στα 5 χρόνια που η PRAKSIS υλοποιεί το πρόγραμμα, έχει οδηγήσει στην ίδρυση περισσότερων από 80 νέων επιχειρήσεων και 200 θέσεων εργασίας» και συμπλήρωσε: «Από τα πιο βασικά και καινοτόμα χαρακτηριστικά του προγράμματος είναι η εξατομικευμένη προσέγγιση, καθώς ανταποκρίνεται ξεχωριστά στις ανάγκες και τους στόχους κάθε επίδοξου επιχειρηματία, παρέχοντας τις δεξιότητες και την τεχνογνωσία που εκείνος χρειάζεται. Το Business Coaching Centre αντικατοπτρίζει τις αρχές της PRAKSIS που εστιάζουν στις δυνατότητες και δεξιότητες κάθε ατόμου ξεχωριστά και στην προληπτική ταυτότητα των προγραμμάτων της.”

Ο κος Αιμίλιος Κυριάκου, Citi Country Officer Ελλάδος, Κύπρου & Μάλτας, συνεχάρη τους συμμετέχοντες στον 10ο κύκλο του προγράμματος και μεταξύ άλλων, τους προέτρεψε να θέσουν ως πρώτη προτεραιότητα τους πελάτες τους. «Τοποθετείστε τον πελάτη σας στο κέντρο όλων όσων κάνετε και προσπαθείτε συνεχώς να γίνεστε καλύτεροι» δήλωσε και συμπλήρωσε: «H απάντηση του Ιδρύματος Citi στην παγκόσμια πρόκληση της ανεργίας είναι η ανάπτυξη προσωπικών δεξιοτήτων και η οικοδόμηση επιχειρηματικής νοοτροπίας. Και σήμερα, με μεγάλη χαρά βλέπω εδώ μπροστά μου, νέους επιχειρηματίες έτοιμους να ξεκινήσουν τις επιχειρήσεις τους, ως ένα ζωντανό παράδειγμα της θετικής συμβολής της παγκόσμιας πρωτοβουλίας Pathways to Progress, του Ιδρύματος Citi στην προσπάθεια για οικοδόμηση επιχειρηματικής νοοτροπίας και στη χώρα μας».
Το PRAKSIS Business Coaching Center απευθύνεται σε όλους όσοι θέλουν να ασχοληθούν με το επιχειρείν στην Ελλάδα και θέλουν να προετοιμαστούν σωστά ώστε να δημιουργήσουν μία βιώσιμη επιχείρηση. Απευθύνεται κυρίως σε άτομα από ευάλωτες κοινωνικές ομάδες που έχουν τη δέσμευση να προσπαθήσουν για να κάνουν το όνειρό τους πράξη. Για ένα διάστημα 4 μηνών, προσφέρει διαδοχικές εξατομικευμένες συναντήσεις με επιχειρηματικούς συμβούλους, business coach και συμμετοχή σε σεμινάρια επιχειρηματικότητας που γίνονται σε συνεργασία με διακεκριμένους φορείς όπως Citi, Deloitte, Oriflame, Hellenic American College, ΚΕΜΕΛ, The People’s Trust, μεταξύ άλλων.

Περισσότερες πληροφορίες και την αίτηση συμμετοχής θα βρείτε στο praksis.gr/bcc ή καλώντας στο 210 5205200. Οι θέσεις είναι περιορισμένες και θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας.