Στις 18-19/5, στις εγκαταστάσεις της OTEAcademy.


Το ThinkBiz Academy επιστρέφει για 2η συνεχόμενη χρονιά και σε καλεί να κάνεις "StartUpping Your Way".
18-19 Μαΐου στις εγκαταστάσεις της OTEAcademy σε περιμένει μια ολοκληρωμένη εμπειρία επιχειρηματικότητας, με μοναδικό platinum υποστηρικτή την Β. Καυκάς Α.Ε. και major sponsor για όλη την έντυπη επικοινωνία και τη σηματοποίηση του συνεδρίου την ELIKON - Graphic Arts.

12 ομιλίες, 8 workshops και 2 panels εξειδικευμένα στους τομείς Marketing, Sales, Human Resources Management, IT θα είναι εκεί για εσένα που θέλεις όχι μόνο να μάθεις πρακτικά τα νέα hot trends της αγοράς, αλλά και να αναπτύξεις τα προσωπικά σου skills παρέα με έναν Analyst του Twitter, μία Director της Microsoft, μία Investor των VentureFriends, την Managing Director της Καυκάς και πολλούς άλλους από τον χώρο των επιχειρήσεων.

thinkbiz.jpg 

Επιπλέον, προσομοιώσεις συνεντεύξεων, networking τόσο με startups όσο και με μεγάλες εταιρείες από Ελλάδα και εξωτερικό μαζί με διαδραστικά παιχνίδια και happenings θα είναι εκεί για να ενισχύσουν ακόμα περισσότερο το βιωματικό κομμάτι. 

Έτσι, ο κάθε συμμετέχοντας έχει την ευκαιρία να διαμορφώσει το δικό του πρόγραμμα παίρνοντας στοιχεία από όλα τα παραπάνω με βάση τα ενδιαφέροντα και τους στόχους που έχει θέσει και να «χτίσει» ο ίδιος το 2ήμερό του!

Μάθε περισσότερα και κλείσε εδώ το εισιτήριό σου.