Τι μπορούμε να διδαχθούμε από το success story της εταιρείας Eurosender;


Η Eurosender Ltd είναι μια κορυφαία ηλεκτρονική πλατφόρμα για διεθνείς door to door μεταφορές εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Η διαφορά της από άλλες εταιρείες του χώρου; Συγκεντρώνοντας συνολικά τις ανάγκες μεταφορών των διαφόρων πελατών της, καταφέρνει να διαπραγματεύεται τις καλύτερες τιμές για εκείνους, χρησιμοποιώντας τις πλέον αναγνωρισμένες εταιρείες courier στην Ευρώπη και διατηρώντας υψηλά τα επίπεδα εξυπηρέτησης πελατών. 

Συγκεκριμένα, αυτοί είναι 5 λόγοι για τους οποίους ξεχωρίζει από άλλες υπηρεσίες courier:

1. Προσφέρει σε καταναλωτές και επιχειρήσεις πρόσβαση σε αξιόπιστες και ποιοτικές υπηρεσίες αποστολών και μεταφοράς σε τιμές που είναι μέχρι και 70% πιο χαμηλά από μία standard υπηρεσία. Η επιτυχία της βασίζεται στην καινοτόμο πλατφόρμα της, η οποία συγκεντρώνει τις ανάγκες μεταφορών των πελατών, πετυχαίνοντας έτσι καλύτερες τιμές για εκείνους, σε συνεργασία με τις καλύτερες εταιρείες courier που δραστηριοποιούνται στην Ευρώπη όπως οι DHL, GLS, DPD κ.ά.

2. Η Eurosender κατατάσσει την ελληνική αγορά ως μία από τις καλύτερες σε απόλυτες πωλήσεις, γεγονός που οδηγεί σε αυξημένο ενδιαφέρον για αύξηση της επένδυσης στην τοπική αγορά σε επικοινωνία και νέα μέλη για την ομάδα.

3. Κατάφερε να καταγράψει ανάπτυξη πωλήσεων 50% για το 2017 στην Ελλάδα και εντυπωσιακή αύξηση 176% στις επισκέψεις στο site της. 

4. Αυτή τη στιγμή λειτουργεί σε 33 χώρες στην Ευρώπη, έχοντας εξελιχθεί σε εταιρεία αξίας πολλών εκατομμυρίων σε μόλις τέσσερα χρόνια από την ίδρυσή της. 

5. Κορυφαίοι προορισμοί των ελληνικών αποστολών με δείκτη την αξία είναι το Ηνωμένο Βασίλειο, η Γερμανία και η Γαλλία, στοιχεία άμεσα αλληλένδετα με τις τοποθεσίες της ελληνικής expat νεολαίας. Οι κορυφαίες περιοχές που χρησιμοποιούν την Eurosender από πλευράς εσόδων είναι η Αθήνα και η Θεσσαλονίκη.

Μάθε περισσότερα στο www.eurosender.com