9-11 Μαρτίου 2018, Μέγαρο Διεθνές Συνεδριακό Κέντρο Αθηνών


Το Πανόραμα Επιχειρηματικότητας και Σταδιοδρομίας επιστρέφει για 8η χρονιά, 9-11 Μαρτίου 2018, με πιο πλούσια θεματολογία από ποτέ! Πάνω από 200 διακεκριμένοι επαγγελματίες και μεγάλες επιχειρήσεις θα σε ενημερώσουν για τάσεις και ευκαιρίες σε 15 κλάδους (Shipping, Tech, Business, Digital Marketing κ.α.) μέσα από 70 πάνελ, workshop, συζητήσεις, συναντήσεις με στελέχη και πολλά άλλα!

Panorama2018c.jpg

 

Ακόμα μια χρονιά, αναδεικνύουμε την Eλλάδα της καινοτομίας και της εξωστρέφειας και συνεχίζουμε τα δημοφιλή workshop, τις συζητήσεις χωρίς ατζέντα, τις συζητήσεις στρογγυλής τραπέζης και κυρίως τα Business Day, τον πολύ επιτυχημένο θεσμό των εκπαιδευτικών επισκέψεων σε επιχειρήσεις στον οποίο πέρυσι έλαβαν πρόσκληση να συμμετάσχουν 900 νέοι και νέες! Φέτος εγκαινιάζουμε τo "Meet the Executives" για να γνωρίσετε τι κάνουν καθημερινά στελέχη από διάφορους τομείς και εταιρείες!

Θυμίζουμε ότι στο Πανόραμα Επιχειρηματικότητας 2017 συμμετείχαν 193 εισηγητές, 4800 σύνεδροι, ενώ υπήρχαν και 1270 αιτήσεις για Business Day. Πέρα από τις ενδιαφέρουσες ομιλίες, workshops που είχαν γίνει, το πιο σημαντικό είναι να παρακολουθήσουμε τι έγινε αμέσως μετά την λήξη του συνεδρίου και πιο συγκεκριμένα τις διαφημισμένες «Business Day». Κοιτώντας λοιπόν την επίσημη σελίδα στο Facebook με μεγάλη χαρά διαπίστωσα ότι πραγματοποιήθηκαν 28 (εάν δεν έχω χάσει το μέτρημα) επισκέψεις σε μεγάλες επιχειρήσεις. Ενδεικτικά να αναφέρουμε μερικές από αυτές όπως, Eurobank, διυλιστήριο των Ελληνικών Πετρελαίων, Intralot, στο εργοστάσιο του Ομίλου ΤΙΤΑΝ, εργοστάσιο της Ολυμπιακής Ζυθοποιίας, KPMG, Παπαστράτος κτλ.

Έχοντας παρευρεθεί τα τελευταία 3 χρόνια στο Πανόραμα Επιχειρηματικότητας, παρατηρώ με χαρά ότι κάθε χρόνο γίνεται όλο και πιο «πλούσιο» και καλύτερο. Θα πρέπει να γίνει ιδιαίτερη αναφορά στους αφανείς «ήρωες» της διοργάνωσης που δεν είναι άλλοι από τον κ. Ιορδάνη Λαδόπουλο, καθηγητή της ΑΣΟΕΕ και την ομάδα του, που μαζί με τους δεκάδες εθελοντές προσπαθούν κάθε χρονιά για το καλύτερο. Έχει σημασία να βλέπεις το πώς ο κ. Ιορδάνης Λαδόπουλος είναι πανταχού-παρών σε όλα τα δρώμενα και να μην διστάζει ακόμα να κάνει και τον ταξιθέτη προκειμένου να βρει θέσεις για να κάτσουν οι συμμετέχοντες. Άλλος στην θέση του ούτε καν θα ασχολείτο με τέτοιες μικρολεπτομέρειες, όμως μόνο με τέτοια παραδείγματα ένα συνέδριο γιγαντώνεται και το σημαντικότερο είναι ένα event που το περιμένουν πως και πως κάθε χρόνο χιλιάδες νέοι.

Panorama2018d.jpg 

Eίναι για μένα;
Eίσαι 18-35 ετών και «ψάχνεσαι» με τα επαγγελματικά σου ή με το επιχειρείν; To Panorama2018 απευθύνεται σε όλους και όλες, ανεξαρτήτως εκπαιδευτικής κατεύθυνσης!

Πoύ θα πραγματοποιηθεί;
Μέγαρο Διεθνές Συνεδριακό Κέντρο Αθηνών
(Στάση Μετρό: Μέγαρο Μουσικής)

{youtube}YAcMDEapcAE{/youtube}