Παρασκευή, 22 Σεπτεμβρίου, στο Μουσείο Μπενάκη της οδού Πειραιώς.


Η 11η σεζόν του Open Coffee ξεκινά δυναμικά. Αυτή την Παρασκευή, 22 Σεπτεμβρίου, στο Μουσείο Μπενάκη της οδού Πειραιώς, το startup κοινό της Αθήνας ανανεώνει το καθιερωμένο ραντεβού του για networking χωρίς γραβάτα.

Οι ομιλίες έχουν ως εξής:

– Η Agile Agriculture Technologies τοποθετεί αισθητήρες σε τρακτέρ, αποτυπώνοντας με τη βοήθεια machine vision την πρόοδο της σοδειάς στον αγρό, επίσης ελαχιστοποιώντας την κατανάλωση λιπάσματος. Οι ιδρυτές της, Δημήτρης Ευαγγελόπουλος και Γιώργος Βαρβαρέλης, θα παρουσιάσουν την εταιρεία, επίσης για τις ευκαιρίες που δημιουργεί η τεχνολογία στον αγροτικό τομέα.

– Οι ανεξάρτητοι traders ανα την υφήλιο εναπόκεινται σε απλά εργαλεία όπως chat για την ανταλλαγή επίκαιρων πληροφοριών. Η Echofin δημιουργεί το “slack για traders”, ένα ολοκληρωμένο εργαλείο επικοινωνίας που ήδη μετρά χιλιάδες χρήστες ανά την υφήλιο. Οι Γιώργος Λιπορδέζης και Χρήστος Λεωνίδου, συνιδρυτές, θα μοιραστούν περισσότερα για την εταιρεία και το industry.

– Κατά τον διαγωνισμό Blizzard Challenge για συναπτά έτη, η Innoetics έχει δημιουργήσει την καλύτερη τεχνολογία text-to-speech στον κόσμο. Η εταιρεία εξαγοράστηκε από την Samsung πριν δύο μήνες, φέρνοντας τις λύσεις της σε κοινό εκατομμυρίων χρηστών. Ο συνιδρυτής & CEO της Αιμίλιος Χαλαμανδάρης θα μοιραστεί περισσότερα σε fireside chat με τον Γιώργο Τζιραλή.

Τα διαδικαστικά, κατά τα γνωστά:

Η συνάντηση θα λάβει χώρα το απόγευμα της Παρασκευής, 22 Σεπτεμβρίου, στο Μουσείο Μπενάκη της οδού Πειραιώς. Η προσέλευση ξεκινά στις 6 το απόγευμα στο καφέ του Μουσείου, με τις παρουσιάσεις να ξεκινούν στο αμφιθέατρο στις 7. Αμέσως μετά, επιστρέφουμε για εκτενές networking στο καφέ/μπαρ, το οποίο θα μείνει ανοικτό μέχρι αργά. Η είσοδος είναι δωρεάν και ελεύθερη για όλους. Θα βρείτε περισσότερα στο opencoffee.gr.

Το Open Coffee έχει καθιερωθεί ως το σημείο συνάντησης της startup κοινότητας. Μία φορά το μήνα, άνθρωποι που δημιουργούν, εργάζονται, ή απλά ενδιαφέρονται για την τεχνολογία και το επιχειρείν ανανεώνουν το ραντεβού τους με σκοπό να γνωριστούν, να ανταλλάξουν εμπειρίες και επαφές, εν τέλει να συνεργαστούν στην επόμενή τους προσπάθεια.

Αν έχετε παρευρεθεί στο παρελθόν, ξέρετε γιατί, αν όχι, μην το σκέφτεστε: Spread the word, ραντεβού την Παρασκευή στο Μπενάκη!