Πραγματοποιήθηκε από τις 10 μέχρι τις 22 Μαΐου.


Ολοκληρώθηκε ο 13ος Κύκλος του 11ήμερου βιωματικού προγράμματος ανάπτυξης ηγετικών δεξιοτήτων της Future Leaders που έλαβε χώρα μεταξύ 10 Μαΐου έως 22 Μαΐου 2017. Σε αυτό συμμετείχαν:

30 απόφοιτοι και μεταπτυχιακοί φοιτητές

6 Business Coaches / Υψηλόβαθμα Στελέχη από τις Εταιρείες – Υποστηρικτές της Future Leaders: Better Future, Piraeus Bank, Titan, Wind

7 Expert Leaders – Εξειδικευμένοι Consultants:
-    Παναγιώτα Θεοδώρου, Talent, Rewards, Performance Practice Leader Greece & Cyprus at Aon Hewitt
-    Μαρία Γονίδη, Senior Manager, Responsible for the People Advisory team at PwC Greece
-    Κωστής Σταματόπουλος, Trainer & Facilitator Ακαδημία Των Πολιτών
-    Γρηγόρης Κονούκλας, Senior Advisor, People Services at KPMG Greece
-    Φανή Ζάρκου, Senior Advisor, Executive Search & Selection at KPMG Greece
-    Δημήτρης Τσατίρης, Engagement Manager at McKinsey & Company
-    Μαίρη Γεωργιάδου, Partner FranklinCovey Greece

3 Μη Κερδοσκοπικοί Οργανισμοί: 
-Ίδρυμα Τζένη Καρέζη
Διερεύνηση της αναγνωρισιμότητας και των αντιλήψεων του κοινού για την ΑΜΚΕ «Ίδρυμα Τζένη Καρέζη». Προτάσεις βελτίωσης της εικόνας και της θέσης του Ιδρύματος.

-Ελληνική Εταιρεία Περιβάλλοντος και Πολιτισμού 
Άνοιγμα σε νέο κοινό και προσέλκυση εθελοντών και φίλων.

-Social Dynamo, Ίδρυμα Μποδοσάκη 
Αξιολόγηση ιστοσελίδας και μέσων κοινωνικής δικτύωσης του Social Dynamo, προτάσεις για βελτίωση και επόμενα βήματα.

Το πρώτο μέρος του προγράμματος πραγματοποιήθηκε από την Τετάρτη, 10 Μαΐου έως την Κυριακή, 14 Μαΐου, με τη συγκέντρωση και γνωριμία όλων των συμμετεχόντων στο «The Ranch» στο Σοφικό Κορινθίας, όπου πραγματοποιήθηκε το Workshop φοιτητών και στελεχών.

Η συνέχεια του προγράμματος πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα, όπου οι μεταπτυχιακοί φοιτητές, μοιρασμένοι σε 3 ομάδες και υπό την καθοδήγηση των Business Coaches τους, εκπόνησαν τα Projects που τους ανατέθηκαν και τα παρουσίασαν στις παραπάνω ΜΚΟ.

Τα Projects είχαν μεγάλο ενδιαφέρον και οι παρουσιάσεις τους κέντρισαν το ενδιαφέρον των εκπροσώπων των ΜΚΟ αλλά και των παρευρισκόμενων αποσπώντας εξαιρετικά σχόλια. Οι ομάδες ανέλυσαν διεξοδικά τα ζητήματα που τέθηκαν και παρουσίασαν αρκετές εναλλακτικές και βιώσιμες προτάσεις, οι οποίες αν υλοποιηθούν θα βοηθήσουν σε μεγάλο βαθμό τους οργανισμούς. Με την ολοκλήρωση του 13ου Κύκλου, οι συμμετέχοντες του προγράμματος έρχονται σε επαφή με εταιρείες, με σκοπό να ενταχθούν στο δυναμικό τους μέσω Αμειβόμενης Πρακτικής Άσκησης.

Τέλος, η Future Leaders σας καλεί στην ανοιχτή εκδήλωση για την ολοκλήρωση του 13ου κύκλου προγράμματος που θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα, 17 Ιουλίου 2017 και ώρα 18:30μ.μ. στις εγκαταστάσεις της ΕΕΔΕ, Συνεδριακή Αίθουσα Κοντογεώργη (Λεωφ. Ιωνίας 200 και Ιακωβάτων, Αθήνα 111 44). Παρακαλούμε επιβεβαιώστε τη συμμετοχή σας μέχρι τη Δευτέρα 10 Ιουλίου 2017, είτε στο email μας στο Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. είτε τηλεφωνικά στο 211 4110901.

Για περισσότερες πληροφορίες κάντε κλικ εδώ http://www.futureleaders.gr